Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Odignorovali Mukovu rozlúčku: Bartošová, Bílá a Hůlka neprišli!

Lucie Bílá a Iveta Bartošová sa do divadla s Mukom rozlúčiť neprišli. Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá a Iveta Bartošová sa do divadla s Mukom rozlúčiť neprišli.

PRAHA – Chýbali jeho blízki! S Petrom Mukom († 45) sa niektorí kamaráti verejne rozlúčiť neprišli. Napríklad Iveta Bartošová (44) nedorazila kvôli zlým vzťahom s divadlom Broadway, kde sa rozlúčka konala. Oveľa viac však bila do očí neprítomnosť Daniela Hůlku (42). Paradoxné totiž je, že práve on bojoval za to, aby mohli aj fanúšikovia a kolegovia dať spevákovi posledné zbohom...

Na štvrtkovej verejnej rozlúčke s Petrom Mukom zostali prvej rade divadla Broadway prázdne miesta. Tie boli rezervované pre jeho rodinu, ktorá sa však nedostavila. Neprišli ani niektorí Mukovi blízki kamaráti. Najviac zarážajúca bola neprítomnosť Daniela Hůlku, ktorý po spevákovej smrti vyhlasoval, že rodina by mala povoliť verejnú rozlúčku.

„Rozlúčil som sa s Petrom na stredajšom koncerte. Venoval som mu pieseň. Oficiálnu rozlúčku by som nezvládol,“ vysvetlil denníku Aha! svoju neprítomnosť Hůlka. Ospravedlnila sa aj Lucie Bílá. „Zaspomínala som si na neho na svojich webových stránkach. Vo štvrtok som mala koncert a nemohla som už zmeniť program,“ tvrdí nová porotkyňa šou Česko Slovensko má Talent.

Iveta Bartošová nielenže neprišla, ale celú rozlúčku ešte aj zhodila. Kvôli zlým vzťahom sa v divadle Broadway ukázať nemohla, a tak si zarýpala do všetkých, ktorí si tam Mukovu pamiatku uctili. „Petr tieto veľké šarády aj tak nemal v láske,“ povedala na adresu spomienkovej polhodinky. Iveta sa namiesto do divadla chystala na pohreb do Českého Krumlova. Tam ju však rodina nepozvala. Nad Mukovým hrobom stála pri spúšťaní rakvy len hŕstka tých najbližších príbuzných.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu