Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mukovo mŕtve telo prehovorilo: Takto Petr umieral... rýchlo, ale BOLESTNE!

Petr Muk Zobraziť galériu (5)
Petr Muk

PRAHA/BRATISLAVA – Pitva vyvracia všetky špekulácie! Petra Muka († 45) nezabili žiadne drogy a ani nadmerná konzumácia liekov. Možnosť, že by spáchal samovraždu, je tiež vylúčená. Odpovede na otázky týkajúce sa spevákovho pondelkového úmrtia dnes priniesol český denník Aha!

Lekári vykonali pitvu zosnulého Petra Muka. Tá prináša detaily spevákovho úmrtia. Analýza tela odborníkmi hovorí jasne. Podľa pitevnej správy hudobník nezomrel na predávkovanie liekmi, či kvôli skombinovaniu drog a alkoholu. Malé množstvo antidepresív mu síce kolovalo v žilách, ale to bolo zanedbateľné.

Podľa informácií českého denníku Aha! prebehli posledné chvíle Petra Muka takto: V noci z nedele na pondelok prišiel domov, najedol sa a ľahol si na gauč. S najväčšou pravdepodobnosťou ho z pokrmu začalo dáviť, čo bolo spôsobené tým, že mal v krvi 2,65 promile alkoholu. Zvratkami sa dusil zhruba minútu. Zomrel síce relatívne rýchlo, no bolestne. Smrť nastala medzi štvrtou a piatou hodinou ráno. Privolaní záchranári ho našli ležať na chrbte.

Petra Muka pochovajú v južných Čechách. Termín poslednej rozlúčky ešte nie je stanovený. Pôjde však o malý rodinný pohreb. Tak si to želajú najbližší pozostalí. Spevákovi fanúšikovia mu budú môcť prísť zapáliť sviečku do Divadla Broadway v Prahe, kde chystá Mukov priateľ Oldřich Lichtenberg oficiálnu rozlúčku. Zrealizovať ju chce buď v deň pohrebu alebo deň pred ním.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu