Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Máziková v šoku: Najskôr úspech, potom podraz a plač! Zradili ju blízki!

Eva Máziková zatelefonovala kamarátke Majke, ktorá jej pomohla po psychickej stránke. Zobraziť galériu (5)
Eva Máziková zatelefonovala kamarátke Majke, ktorá jej pomohla po psychickej stránke.

BRATISLAVA - Plakala kvôli tomu, že ju ohovárali kolegovia z Let´s Dance! Herečka a speváčka Eva Máziková (60) dostala pár hodín pred finálovým večerom poriadne zabrať. Musela čeliť značnej dávke závisti. A to od ľudí, od ktorých to najmenej čakala. Emocionálny nápor nezvládla.

Energická Eva Máziková, ktorá patrila k najstarším účastníkom Let´s Dance 4, sa vďaka svojej spontánnej povahe prebojovala až do finále. Hoci nepatrila k najlepším tancujúcim celebritám, divákom sa jej výkony spojené s temperamentom páčili. No našli sa aj takí, ktorí jej úspech nevedeli stráviť. Paradoxne však nešlo o ľudí z davu, ale o blízke osoby zo speváčkinho okolia!

Ako pre topky.sk Eva priznala, zranili ju tí, od ktorých to vôbec nečakala. A hoci pôsobí navonok ako silná žena, ohováranie zo strany kolegov z Let´s Dance po emocionálnej stránke nezvládla. „Dokonca to bolo dnes poobede (v nedeľu pred finále, pozn. red) také smutné, že som sa rozplakala,“ priznala Máziková a pokračovala: „Musela som potom zavolať mojej Majke. To je kamarátka, ktorá má neuveriteľné spirituálne schopnosti. Presne vedela, čo sa stalo.“

U speváčky sme ďalej zisťovali, o aké intrigy išlo. „Dostala sa mi niečo konkrétne do uší. A to ma totálne zranilo. Bála som sa večer vystúpiť. Nevedela som, či to zvládnem. Myslím si však, že som obstála,“ smutne povedala sklamaná Eva, ktorej ublížili osoby z jej blízkeho okolia. „Boli to ľudia, ktorým som dôverovala. No odpúšťam im. Možno niekto nevie stráviť, že som sa dostala tak ďaleko. Zrejme si ten človek myslel, že sa dostane ďalej on, no nedostal sa. Ale nikdy nepoviem meno. Tú osobu mám rada tak či tak. Je to ľudské, je to o citoch,“ dodala herečka.

Kto podľa vás zranil a ohováral Mázikovú? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom!

Sledujte TOPKY TV: Máziková o ohováraní a zlobe svojich kolegov!



Kto ohovára Evu Mázikovú?


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu