Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nespútaná Let´s Dance párty: Máziková vystrájala, polícia zasahovala!

Eva Máziková si zatancovala na stole, až po kým nedorazila polícia. Zobraziť galériu (16)
Eva Máziková si zatancovala na stole, až po kým nedorazila polícia.

BRATISLAVA – Poriadne sa odviazali! Afterpárty, ktorá sa konala po finále Let´s Dance, si užila nielen víťazka tanečnej šou Nela Pocisková (19), ale aj strieborná Eva Máziková (60). Tá si v skorých ranných hodinách poriadne vyhodila z kopýtka. Po niekoľkých drinkoch predviedla divoký tanec na stole. Speváčkinu bujarú náladu skrotila až polícia.

Pili, tancovali a zabávali sa až do rána bieleho. A najviac to na žúre roztočila jedna z najstarších celebritných tanečníc – speváčka a herečka Eva Máziková. Tá sa na terase pred davom hostí tak odviazala, že vyskočila na stôl a zakrepčila si na ňom. A bolo sa veru na čo pozerať.

Hoci sa stôl pod Evou neprepadol, tanec jej predsa len niečo prerušilo. Náhly zásah polície! Hluk a zábava, ktorá sa z istého bratislavského podniku rozliehala všade naokolo, nenechala chladných mužov zákona. Tí razantne upozornili organizátora žúru a šantiace celebrity, aby sa z terasy presunuli dovnútra baru. Inak im hrozila mastná finančná pokuta.

Po varovaní však nálada mierne opadla a hostia začali zhruba okolo tretej hodiny rannej postupne odchádzať. Niektorí po svojich, iných museli niesť. Jednou z tých, čo nekráčala, bola markizácka moderátorka Miriam Kalisová. Ťažko povedať, či ju boleli nohy, alebo bola spoločensky unavená.

Fotografie z párty nájdete v našej GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Máziková si zakrepčila aj na stole!



Eva Máziková tancovala na stole


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu