Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dusno na párty: Podzámska a Chren za ručičky, Kosorínová bezmocne pozerala!

Podzámska odchádzala s dvomi kamarátmi. V tesnom závese išiel Matej Chren. Mirka Kosorínová sa s bývalým na žúre nerozprávala. Zobraziť galériu (4)
Podzámska odchádzala s dvomi kamarátmi. V tesnom závese išiel Matej Chren. Mirka Kosorínová sa s bývalým na žúre nerozprávala.

BRATISLAVA – Tvrdia, že nie sú pár, ale správajú sa inak! Herečka Elena Podzámska (38) a jej tanečník Matej Chren (28) sa na párty po skončení Let´s Dance od seba nepohli na krok. Dokonca sa držali za ruky. Od prejavov sympatií ich neodradila ani prítomnosť Mirky Kosorínovej (27) na žúre.

Elena Podzámska, ktorá sa po zhruba dvojročnom vzťahu rozišla s (ex)priateľom Máriom, si nedeľňajšiu párty po finále Let´s Dance 4 poriadne užila. Spoločnosť na žúre jej robil najmä tanečný partner Matej Chren. Jeho bývalá priateľka Mirka Kosorínová, s ktorou mu stroskotal vzťah po ôsmich rokoch, sa iba bezmocne prizerala flirtu herečky a tanečníka.

Blondínka si so svojím ex už zjavne nemá čo povedať. Dôkazom je, že sa jeden druhému na párty doslova vyhýbali. Mirka sa zdržovala v spoločnosti moderátorky Miriam Kalisovej a redaktorky Dominiky Lukáčovej. Keď sme sa Kosorínovej v ten večer spýtali, ako vníma rozchod s odstupom času, smutne odpovedala: „Ja sa už k tejto téme nebudem vyjadrovať. Snáď bude raz budúcnosť svetlá aj pre mňa. Samozrejme, človek je raz hore, raz dole. Dúfam, že aj ja mám právo byť ešte šťastná.“ 

Otázku šťastia však zrejme majú vyjasnenú Chren s Podzámskou. Tí ním doslova žiarili. Elena dokonca krátko pred odchodom zo žúru schmatla Mateja za ruku. A to vo chvíli, keď si myslela, že ich nik nevidí. Vzájomne sa držali ako čerství zaľúbenci. Keď sme sa herečky spýtali na toto romantické gesto, snažila sa to zahovoriť.

„To som sa držala s Tomášom Surovcom,“ povedala, čím narážala na odchod z párty. Je pravdou, že podnik opúšťala s partiou kamarátov, medzi ktorými nechýbal ani Chren, no keď sme jej vysvetlili, že myslíme jej romantickú scénku v bare, už sa nevyjadrila. Iba povedala, že s Matejom netvoria pár. „Nie sme spolu. Žiadny vzťah nemáme. Sme kamaráti,“ tvrdila podráždeným hlasom Podzámska. Nechajme sa prekvapiť, či o pár týždňov nebude hovoriť presný opak.

Sledujte TOPKY TV: Odchod Podzámskej a Chrena.



"Spoločný" odchod Eleny Podzámskej a Mateja Chrena z afterparty Let´s Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu