Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opustený Nemec: Gabika, vráť sa domov!

Robert Nemec Stefanelli Zobraziť galériu (8)
Robert Nemec Stefanelli

BRATISLAVA - V manželstve exfinalistu reality show Mojsejovci Roberta Nemca Stefanelliho (40) to poriadne škrípe. Jeho polovička Gabika (21) si vraj vo Viedni, kde pracuje v nočnom bare ako striptérka, užíva s mladým milencom Kristiánom. Nemec na ňu pritom vytrvalo čaká na Slovensku. Zdá sa však, že sa nedočká. Gabriela sa totiž do ich hniezdočka v Hornej Strede odmieta vrátiť.

Nemec sa po dlhom čase strávenom v dome na Pereši nevedel svojej manželky dočkať. Tá však pre neho pripravila nepríjemné prekvapenie. "Odkedy som vypadol, sme len v telefonickom kontakte. Na Slovensko prísť nechce," priznáva exfinalista markizáckej reality show. Tém na dôverný rozhovor dvojice by pritom bolo viac než dosť. "O jej údajnom milencovi sme sa už bavili po telefóne. Povedala mi, že je to výmysel a klamstvo. No a ja mám teraz dve možnosti - buď jej to uverím, alebo nie. Je to tak päťdesiat na päťdesiat. Neviem, ako to celé dopadne," odhaľuje Nemec vážnu manželskú krízu.

Nebezpečné trhliny sa v ich vzťahu neobjavili po prvýkrát. Problémy, akým je tento, rieši pár už šesť dlhých rokov. "Ľúbim ju, je však medzi nami 19-ročný vekový rozdiel, a to sa musí niekde odraziť. V mnohom sme odlišní. Raz to už dokonca vyústilo aj do trojmesačnej pauzy," vysvetľuje Nemec.

Prestávka, ktorú Stefanelliovci prežívajú teraz, však bude možno posledná. "Je jedno, či sa jej nevera dokáže, alebo nie. Ja žiadosť o rozvod nepodám. Keď to však urobí ona, neostane mi nič iné, len to akceptovať," povzdychne si vzorný a, ako hovorí, veľmi tolerantný manžel.

Tvrdí, že by túto ťažkú ranu bez problémov zvládol, od Braňa a Nory Mojsejovcov sa vraj naučil uprednostniť hlas rozumu pred citmi. Tomu sa však dá uveriť len ťažko, veď neustále opakuje, aká silná láska ho k partnerke viaže. To, že Nemca súčasná situácia trápi, potvrdil aj jeho blízky priateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu