Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ukáže Nemcova žena Slovákom prsia?

Gabriela Stefanelli Zobraziť galériu (6)
Gabriela Stefanelli

PIEŠŤANY - Proporcie 21-ročnej krásky Gabriely Stefanelli, manželky Nemca, finalistu reality show Mojsejovci Robertina A. Stefanelliho (40) zrejme budú môcť zvedavci obdivovať už tento víkend na Truck Country 2005 v Piešťanoch.

Gabika, ktorá vo viedenskom nočnom klube Big Apple tancuje hore bez, sem príde na Miss Mokré tričko. Jej poprsie bolo na tomto podujatí ocenené víťaznou stuhou už pred tromi rokmi.

Gabika už organizátorovi najväčšieho stretnutia truckerov v strednej Európe potvrdila svoju účasť, kde bude časť programu aj moderovať. Nenápadná rodáčka z Piešťan, ktorú zviditeľnil až jej uhundraný manžel z reality show Mojsejovci, si na živobytie zarába ako go-go tanečnica vo vychytenom viedenskom podniku.

Gabika svoje prsia vystavovala na obdiv aj v minulosti, keď sa pred tromi rokmi na obdobnom podujatí truckerov stala víťazkou súťaže Miss Mokré tričko 2002. Tohtoročná víťazka súťaže zinkasuje okrem vecných cien aj 5-tisícovú "kešovku". Okrem útlej brunetky prídu na zraz šoférov ťahačov (10. - 12. júna v Piešťanoch) aj bývalý šéf poroty SuperStar Laco Lučenič s kapelou Satisfactory, skupina Desmod, humoristické duo Kaiser-Meluš či folkový spevák František Nedvěd. O zábavu sa postarajú aj odvážne dámy zápasiace v bahne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu