Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nemec: Kšeftoval so Slovenkami!

Robertino Nemec Stefanelli Zobraziť galériu (4)
Robertino Nemec Stefanelli

BRATISLAVA - Zarábal na Slovenkách a načierno! Exfinalista kontroverznej reality show Mojsejovci Robertino Nemec Stefanelli (40) prinal, že jeho podnikateľské začiatky na Slovensku neboli v súlade s kostolným poriadkom. Mladým Slovenkám sprostredkovával načierno prácu v jeho rodnej vlasti a "kasíroval" za ne nemalé sumy.

Pravá príčina, prečo vlastne Stefanelli prišiel na Slovensko, je stále zahalená rúškom tajomstva. Vo svojom rodnom Nemecku mal údajne veľké dlhy, pred ktorými utiekol a schoval sa práve u nás. Podnikavý Nemec si hneď založil živnosť a s rozvíjaním obchodných aktivít nezaháľal ani minútu.

Nemec známy svojou náklonnosťou k mladým dievčatám, využil svoje kontakty doma a rozhodol sa sprostredkovávať im prácu hostesiek pre spoločenské akcie rôznych nemeckých firiem. "Bol to môj prvý nápad po príchode sem. Slovenky sú krásne ženy a bol o ne záujem. Bola to dobrá práca pre ne, len žiadna z nich nemala pracovné povolenie," priznáva lámavou slovenčinou Nemec, no zároveň popiera, že by jeho "ovečky" poskytovali aj služby sexuálneho charakteru. Nedovolené podnikanie, krátenie dane a poistného je však trestným činom nielen na Slovensku, ale aj v Nemecku. "Trvalo to asi pol roka a skončil som s tým. Bolo to veľmi riskantné, čierna práca," uvedomuje si svoj prešľap proti zákonu.

Kontroverzný Tino, ako Nemca volajú priatelia, sa chce po vyhadzove zo zlatej klietky na Pereši venovať naďalej biznisu. Na nezákonné podnikanie už však nemá ani pomyslenie a už niekoľko rokov podniká na živnosť ako obchodný zástupca s repasovanými tonermi do tlačiarní. Jeho veľkým snom však je presadiť sa v slovenskom šoubiznise. Pripravuje vlastnú reality show z prostredia módneho návrhárstva. Či s ňou uspeje, je však otázne. No on svojmu snu verí: "Chcem využiť to, že som mediálne známy a určite sa to podarí."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu