Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gabika, povedz pravdu o milencovi!

Nemcova manželka Gabika má vraj milenca. Zobraziť galériu (7)
Nemcova manželka Gabika má vraj milenca.

BRATISLAVA - Bývalý finalista z kontroverznej reality show Mojsejovci Robertino Nemec Stefanelli (40) zúri. Dozvedel sa o nevere svojej manželky, striptérky Gabriely (21), a žiada od nej vysvetlenie.

Krutú pravdu o jeho "parohoch" mu prezradil kamarát František Versače Kabrheľ (29) už dávnejšie, no Nemcove oči zostávajú zaslepené a uši zapchaté. Po tom, ako v ostatnej relácii Mojsejovci LIVE dostal vyhadzov, ide za svojou ženuškou, aby mu konečne povedala, ako to je s jej milencom.

Mladučká go-go tanečnica Gabriela však už údajne nejaký čas žije s maďarským kolegom Kristiánom, ktorý ju vraj predstavil aj svojej rodine. Tino, ako Nemca prezývajú priatelia, však stále verí, že jeho manželka je čistá ako ľalia. "Keby som jej neveril, ukončil by som to sám. Musí mi však veľa vecí vysvetliť," dušuje sa Nemec.

Toho podľa jeho vlastných slov v hre držala hlavne láska ku Gabike. Prvý telefonát, ktorý absolvoval po vypadnutí z hry o dvojmiliónový balík od manželov Mojsejovcov, patril práve jej. "Rozhovor bol pozitívny, tak buď je dobrá herečka, alebo dobrá manželka. Dúfam, že to druhé," nádeja sa.

Takmer po šiestich rokoch, čo táto dvojica "zdieľala" spoločnú posteľ, vznikla v ich vzťahu vážna trhlina. Najskôr vyšlo najavo, že nežnejšia polovička tancuje striptíz v exkluzívnom nočnom podniku vo Viedni, neskôr ho vlastná svokra Daniela Drati z Piešťan obvinila, že s jej dcérou spával, keď ešte nemala ani pätnásť rokov. "Svoju ženu som spoznal, keď mala skoro šestnásť. To, čo tvrdí jej matka, je špinavosť. Škodí tým len vlastnej dcére," bráni sa Nemec. Na nepríjemné prekvapenie, ktoré ho môže doma čakať, je však pripravený. "Ak sa rozhodne, že ma opustí, budem to akceptovať," dodáva s pokorou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu