Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nemec: Preveruje ho polícia!

Robertino A. Steffaneli
Robertino A. Steffaneli

BRATISLAVA - Kontroverzný súťažiaci reality show Mojsejovci, Robertino A. Steffaneli (40), alias Nemec, pláva v novej špine. Tentoraz ho potápa vlastná minulosť. Podľa vyjadrení jeho svokry Daniely Drati z Piešťan, spával totiž s Gabikou (21) už od jej štrnástich rokov, čo by v prípade pravdy znamenalo trestný čin. "Je to obyčajná sviňa," tvrdí pani Daniela. Polícia už v tejto veci začala aj vyšetrovanie.

Za svoje sexistické správanie v dome na Pereši si Nemec od ľudí už dávnejšie vyslúžil prezývku Sexturista, čomu sa on striktne bráni. Svokra kontroverzného Nemca - Daniela Drati z Piešťan - však už nevydržala a rozhodla sa povedať celú pravdu o svojom zaťovi. Jej spoveď o začiatkoch vzťahu medzi Nemcom a mladučkou Gabikou priniesol v stredu týždenník Plus 7 dní. "Nemec je obyčajná sviňa, ktorá spávala s mojou dcérou od jej štrnástich rokov, a my sme boli proti jeho vplyvu bezmocní," tvrdí v rozhovore a vo svojich odhaleniach pokračuje.

Zoznámenie jej dcéry s Nemcom bolo podľa nej jedno veľké nešťastie. Od momentu, keď maloletej Gabike v jednom bare podsunul Steffaneli svoje telefónne číslo, začal s ňou fungovať! Mala štrnásť rokov, on mal 33. Bola maloletá, a jej matka jej nechcela ublížiť! "Mohla som to riešiť cez sociálku, ale bolo mi jej ľúto. Policajtom som neverila, takže to zostalo na mne," hovorí pani Daniela, podľa ktorej Nemec mladučkú Gabrielu úplne opantal. "Zašli sme až tak ďaleko, že kvôli nemu som svoju dcéru nazvala k....," tisnú sa jej do očí slzy aj po rokoch.

Aj keď vtedy sa nešťastná matka polícii vyhla, v súčasnosti sa už rozbieha vyšetrovanie. "Polícia tieto udalosti preveruje, zisťujeme všetky podrobnosti, a ak zistíme podozrenie zo spáchania trestného činu, začne sa trestné konanie," potvrdila nám počínanie polície v tejto veci hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová. TV Markíza je opatrnejšia a o prípadnom Nemcovom vylúčení z hry neuvažuje.

"Kým neexistuje právoplatný rozsudok, ktorý by potvrdzoval Nemcovu vinu, nemáme dôvod vylúčiť ho z hry," povedala hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Všetci finalisti údajne museli pred spustením šou predložiť aj výpis z registra trestov, a podľa neho je Nemec čistý ako ľalia. Či to tak zostane i po skončení vyšetrovania, je otázne. V prípade dokázania viny by mu hrozil trest odňatia slobody od jedného do ôsmich rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu