Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Starosta z Mojsejovcov: Chodím k psychiatrovi!

Oskár Starosta Bíro Zobraziť galériu (4)
Oskár Starosta Bíro

BRATISLAVA - Bývalý finalista kontroverznej reality show Mojsejovci Oskár Starosta Bíro (40) takmer priviedol svoju rodinu na mizinu. Prepil peniaze určené na dostavbu domu, nemalý starostovský plat a svoje deti vedome okrádal o budúcnosť. Až pobyt v protialkoholickom zariadení mu pomohol dostať sa z kaše a začať nový život. Dodnes však navštevuje psychiatra.

Starosta o probléme s alkoholom hovorí otvorene a za svoje prešľapy z minulosti je pripravený niesť zodpovednosť. Priznal, že počas troch rokov, keď bola situácia najkritickejšia, vypil denne až desať litrov vína. Bývalý komunálny politik, otec dvoch detí Adama (7) a Kristínky (14) sa svojej neresti vzdal až minulý rok, keď po naliehaní manželky Ingrid (33) podstúpil protialkoholické liečenie na Prednej Hore. Starosta tvrdí: "Som preliečený, nie vyliečený, a preto navštevujem psychiatra. Nechcem situáciu podceniť. To, čo som svojím ,koníčkom` pokazil, budem ešte dlho naprávať."

V obci Čakajovce, kde pred časom robil "richtára", však býva v nedokončenom rodinnom dome. "Zobral som si stavebný úver, ktorý splácam už šiesty rok. Veľa peňazí z úveru som prepil. Rádovo to odhadujem na 500- až 700-tisíc korún," priznáva. Bíro, ktorý je v súčasnosti nezamestnaný, úver ešte nesplatil. Podľa splátkového kalendára od stavebnej sporiteľne mu zostávajú ešte štyri roky pravidelných mesačných platieb. "Verím, že to zvládnem," dodáva s nádejou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu