Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Starostov syn sa pobil kvôli otcovi

Syn Oskára Bíra sa kvôli otcovi pobil. Zobraziť galériu (3)
Syn Oskára Bíra sa kvôli otcovi pobil.

BRATISLAVA/ČAKAJOVCE - Starosta zmizol! Po stredajšom priamom prenose reality show Mojsejovci sa vyhodený finalista Oskár Bíro (39) nenápadne vytratil z bratislavského hotela. Ešte v noci náhlivo odcestoval s tým, že sa ráno vráti. Neprišiel.

Nechal iba správu, že sa už nevráti. Z kuloárov prenikli informácie, že Bíro sa ponáhľal za svojím 7-ročným synom, ktorý sa kvôli nemu zaplietol do bitky. Aká je pravda?

Dosiaľ každý z vyhodených finalistov využil možnosť nasledujúci deň po živom prenose vysvetliť verejnosti svoje počínanie v dome na Pereši. Starosta túto ponuku nevyužil. Prečo? "Ponáhľal som sa za synom. Večer sa mi do telefónu rozplakal, že sa kvôli mne pobil v škole, tak som sa zbalil a utekal domov," vysvetlil svoje zmiznutie Starosta, ktorý mal počas účinkovania v reality show neustále pri sebe fotografiu jediného syna Adama.

Ten sa v škole pobil so starším chlapcom, pretože bránil česť svojho otca. "Jeden štvrták sa mu posmieval, že som v televízii a poklbčili sa na ihrisku. Povedal mi, že sa bil za mňa a ja som na neho hrdý," pýši sa odvážnym synom vyhodený finalista. Malý Adamko doplatil na účinkovanie svojho otca v kontroverznej reality show nielen tým, že musel oželieť jeho prítomnosť doma, ale stal sa aj terčom fyzického útoku a posmeškov.

Aj preto sa Oskár Bíro po návrate domov chce venovať najmä svojim deťom - Adamovi a 14-ročnej Kristíne. "Počas mojej alkoholickej éry som ich veľmi zanedbával a teraz im chcem splatiť dlh," priznal Starosta. Či opäť zasadne do kresla čakajovského richtára, ešte nevie. "Najdôležitejšia je teraz pre mňa moja rodina," dodáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu