Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Starosta odkazuje Jožovi Rášovi: Prachy si nezaslúžiš!

Oskar Starosta Bíro
Oskar Starosta Bíro

BRATISLAVA – Miláčik divákov Milan Schmidt (46), zvaný Jožo Ráš, z reality show Mojsejovci stráca ich priazeň! Zdanlivo neohrozenú žolíkovskú pozíciu z minulého týždňa síce obhájil, no v tesnom závese za ním sa objavil Trenčan Mário Papula Hrbas (31).

Oskar Starosta Bíro (40), ktorý súťaž už po druhýkrát opustil, si o Rášovi myslí, že nie je tým pravým, kto by mal mojsejovský dvojmiliónový balík získať.

Rozdiel medzi ním a v poradí druhým finalistom s najväčším počtom hlasov – Papulom – sa z minulotýždňových vyše tridsiatich percent okresal na zanedbateľné dve percentá. „Ráš svoj náskok stratil, pretože pre diváka už nie je taký pútavý ako bol. Stojí na mieste a jeho kapacita je už naplnená. Myslím si, že je slaboch a nie je tým pravým, kto si tie peniaze zaslúži, a neviem či by mal v súťaži ešte zostať,“ konštatuje Starosta, ktorého favoritom je práve Papula. Ráš podľa Starostu ťažil zo svojho srdcervúceho medailónu na začiatku súťaže a zo zlomenej nohy, no divák je ním už presýtený a začína sa na neho pozerať aj z inej strany.

Mário Ír Petrík (19), ktorý súťaž opustil ako prvý, si myslí, že staronový Žolík v skutočnosti nie je taký, ako sa prejavuje pred kamerami. „Je síce citlivý a má aj veľké srdce, no podľa mňa hrá divadielko. Nie je až taký prirodzený,“ tvrdí Ír. Pochybnosti o jeho korektnom správaní pripustil aj finalista Milan Guru Danihel (27). Ten tvrdí, že Ráš sa v dome správal tak ako bol odprezentovaný v televízii, no aký je v skutočnosti to nevie. „Aj Papula sa začal prejavovať v lepšom svetle, a preto Rášovi prebral hlasy,“ dopĺňa tvrdenie svojich kolegov Zuzana Horolezkyňa Péliová (18). To, že Ráš stojí stále na jednom mieste, si teda všimli viacerí finalisti. Zdá sa, že jediným kto si to nevšimol, je on sám. Dostane sa vôbec do finálovej dvojky?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu