Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kristina v Osle: Najprv trapas, potom... strhla dav!

Kristina na poľskej párty v Osle. Zobraziť galériu (9)
Kristina na poľskej párty v Osle.

OSLO/BRATISLAVA – Lepila sa jej smola na päty! Speváčka Kristina Peláková (22) v týchto dňoch reprezentuje našu krajinu na medzinárodnej súťaži Eurovision Song Contest 2010. Hoci vystúpi v prvom semifinálovom kole dnes večer, už v sobotu musela čeliť menšiemu pódiovému trapasu.

Do nezávideniahodnej situácie sa dostala rodáčka zo Svidníka v sobotu, keď sa v jednom z klubov v Osle zúčastnila poľskej párty. Na akcii totiž spievalo viacero interpretov, vrátane našej reprezentantky, pričom jej prednes sa nezaobišiel bez menšieho trapasu.

Zatiaľ čo v prípade ostatných súťažiacich prebiehalo počas ich speváckeho výkonu všetko hladko, u Kristiny zlyhala technika. „Iným účinkujúcim išlo CD s podmazom hudby v poriadku. Keď však prišlo na rad Slovensko, nič nefungovalo,“ dozvedeli sme sa od človeka, ktorý sa akcie zúčastnil.

Kristina si zo začiatku nevedela so vzniknutou situáciou rady a moderátor akcie sa snažil zachrániť situáciu. Ľudia prítomní v podniku však začali mladú speváčku vyzývať k tomu, aby zanôtila naživo. Po chvíľke váhania nakoniec predsa len vyhovela publiku a spustila Horehronie bez hudobného pozadia.

Jej výkon strhol všetkých ľudí na akcii natoľko, že začali počas prednesu tlieskať do rytmu. Atmosféra v klube sa poriadne rozprúdila. Snáď osloví Kristina davy aj počas dnešného prvého semifinálového kola a podarí postúpiť ďalej. Vystúpenie Kristíny Pelákovej si môžete pozrieť večer o 21:00 v priamom prenose na Jednotke.

Sledujte TOPKY TV: Kristina po úvodnom trapase strhla dav a v podniku to rozbalila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu