Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokované Predná a Kristina: Hnusne ich zneužili!

Zdenku Prednú a Kristinu zneužili. Zobraziť galériu (7)
Zdenku Prednú a Kristinu zneužili.

BRATISLAVA - Chceli si na nich prihriať polievočku! Speváčka Zdenka Predná (26) a víťazka národného kola Eurosong 2010 Kristína Peláková (22) mali včera vystúpiť v Košiciach na výchovnom koncerte. Háčik je však v tom, že ani jedna o ničom netušila.

V stredu dopoludnia sa mal konať výchovný koncert v Košiciach. Organizátori naň upozorňovali plagátmi rozvešanými po meste, z ktorých svietili mená ako Zdenka Predná, Kristina, či Zuzana Smatanová. Tieto všetky speváčky na ňom mali vystúpiť. Pútače, na ktorých ešte stále interpretky figurujú, sú po metropole východu vyvešané od konca apríla. A dokonca aj na sociálnej sieti Facebook. Dámy však do včera netušili, že niekde majú vystúpiť.

„O ničom neviem. Od marca sme vedeli, že Kristina v termíne od 13. 5. do 31. 5. nebude vystupovať na žiadnych akciách. Nikto sa mi ohľadne tohto podujatia neozval,“ povedal nám prekvapene speváčkin manažér Braňo Jančich. Organizátor spomínaného koncertu zrejme zabudol, že rodáčka zo Svidníka je v čase konania akcie v nórskom Osle, kde nás reprezentuje na pesničkovej súťaži Eurovision Song Contest 2010. Logicky teda na cestu do Košíc nemohla ani len pomyslieť.

Topky.sk tiež zisťovali, ako je to so Zdenkou Prednou. Jej manažér Peter Šarkan Novák nám priznal, že ho zhruba pred mesiacom oslovil organizátor Michal Vedrody s tým, či by Zdenka nemohla v Košiciach vystúpiť 25. mája. Šarkan mu vtedy ústne potvrdil účasť, no usporiadateľ sa mu viac neozval a dokonca mu ani nezdvíhal telefón. Od nezodpovedného prístupu ho neodrádzalo ani to, že sa nezadržateľne blížil termín vystúpenia.

„Napísal mi až 10. mája, že chce, aby Zdena vystúpila v Košiciach v iný termín, než sme sa dohodli. Vraj sa to namiesto 25. mája posunulo na 19-teho. S tým som už nesúhlasil. Jednak kvôli predchádzajúcemu prístupu, ale aj preto, že ten dátum Zdenke nevyhovoval, nakoľko mala v tom čase iné vystúpenie,“ povedal nám rozhorčene manažér Prednej. Ako ďalej dodal, predpokladal, že odrieknutím účasti svojej zverenkyne na koncerte je celá vec vyriešená. No ukázalo sa, že nebola. Mená Zdenky Prednej, Kristiny a dokonca aj Zuzany Smatanovej figurujú stále na plagátoch.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sa topky.sk snažili včera skontaktovať s organizátorom podujatia. Chceli sme od neho vedieť, z akého dôvodu vytlačil plagáty s menami účinkujúcich bez ich súhlasu a lákal tak študentov na akciu. Pán Vedrody mal však vypnutý mobil a jeho stanovisko sa nám získať nepodarilo. Ako sa však zdá, organizátor jednoducho vedome zneužil mená známych speváčok na propagáciu svojej včerajšej akcie, ktorá sa ani nekonala. Zrejme ostáva len dúfať, že sa to už viackrát nezopakuje.

FOTO: Plagát s menami známych speváčok bol vylepený v uliciach Košíc a ocitol sa aj na Facebooku.

 

Šokované Predná a Kristina:
Zobraziť galériu (7)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu