Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Chuderka Kristina: Podal si ju transvestita!

Originálna Kristina a jej Zobraziť galériu (8)
Originálna Kristina a jej "kópia"

OSLO – Stáva sa z nej ikona! Zdá sa, že Kristína Peláková (22), ktorá našu krajinu reprezentuje na medzinárodnej súťaži Eurosong 2010, inšpirovala svojou piesňou mnohých. Dokonca aj za hranicami Slovenska. Príkladom môže byť holandský transvestita, ktorý si vzal rodáčku zo Svidníka na mušku!

Hit Horehronie pozná na Slovensku zrejme každý. Vďaka víťazstvu v slovenskej Eurovízii a následnému postupu do Nórska sa však postupne dostáva aj do povedomia Európanov. Jeden transvestita z Holandska, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Miss Big Betty, si dokonca zaradil pieseň do svojho repertoára. O tom, že sa objemný mladík usiluje byť dokonalou kópiou rodáčky zo Svidníka, niet pochýb. Veď sa navliekol aj do podobného „vodníckeho“ kostýmu, v akom Kristina pravidelne vystupuje.

V súvislosti s videom však treba podotknúť, že Holanďan vytváral túto úsmevnú paródiu s tým najlepším úmyslom. „Toto video má byť poctou, nie útokom na interpreta alebo krajinu,“ odkazuje transvestita pod svojim klipom na serveri youtube. V takomto prípade by mohla Kristina pokojne popremýšľať nad spoluprácou. Len je otázne, či by to počas jej utorkového vystúpenia v Osle zabralo...

 VIDEO: Kristinin hit Horehronie v podaní Miss Big Betty.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu