Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šokovaní umelci o Mukovej smrti: Je to katastrofa, tvrdí Vondráčková!

Petr Muk Zobraziť galériu (9)
Petr Muk

PRAHA - Vo veku 45 rokov zomrel populárny český spevák, skladateľ, textár, hudobník a muzikálový herec Petr Muk. Jeho nečakaná smrť otriasla verejnosťou a hudobným svetom. Čo hovoria na nešťastnú udalosť známe tváre?

"Petr bol úžasný človek a táto nečakaná správa ma hlboko zasiahla. Ešte v piatok som s Petrom hovoril a dával som mu vstupenky na nedeľný koncert Kiss. Bol plný energie. V najbližších dňoch sa budem snažiť jeho rodine pomôcť, ako to len pôjde," uviedol pre iDNES.cz spevákov producent Oldřich Lichtenberg, ktorý však odmietol špekulovať o príčinách úmrtia.

Speváčka Helena Vondráčková, ktorá sa o Mukovom úmrtí dozvedela na ceste do Opavy, uviedla: "S Petrom sme sa veľmi dobre poznali, často bol hosťom na mojich koncertoch. Vieme, že mal veľké psychické problémy. Som ale šokovaná, je to veľká katastrofa."

Podobne zareagovala aj Monika Absolonová, ktorá s Mukom naposledy pracovala na muzikáli Mona Lisa. "Som v šoku, príde mi to ako nezmysel. Ak je táto správa pravdivá, potom celej jeho rodine želám úprimnú sústrasť. Neviem, čo k tomu viac povedať," vyhlásila.

Petr Muk bol na online rozhovore v topkách a tešil sa zo života. Prečítajte si článok TU!

 

Čítajte tiež:

Zomrel spevák Petr Muk: Vraj sa predávkoval liekmi!

Mukova záhadná smrť: Aj títo sa predávkovali!

VIDEO: Petr Muk - Stín katedrál

VIDEO: Petr Muk - Bonsoir mademoiselle Paris

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu