Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ponížený Pomeje odkazuje Bartošovej: Prosím, odpusť!

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová Zobraziť galériu (12)
Jiří Pomeje a Iveta Bartošová (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA – Hrdosť ide stranou! Jiří Pomeje (44) prosí na kolenách svoju manželku Ivetu Bartošovú (42) o to, aby sa k nej mohol vrátiť. Rozhodol sa tak urobiť potom, ako mu včera prostredníctvom médií odkázala, že sa chce rozviesť.

Doslova so slzami v očiach povedal Jiří Pomeje pre český denník Aha!, že „stačí, aby Iveta luskla prstom a ja som ihneď späť. Stále ju strašne moc milujem.“ Speváčkin manžel si je vedomý, že by okrem Ivety stratil aj omnoho viac. „Podpísal som predmanželskú zmluvu. V dome Ivety mi nepatrí ani ponožka,“ vyjadril sa.

Bartošová však už v ukončovaní vzájomného vzťahu podnikla rázne kroky. Pred niekoľkými dňami doslova vyhodila svojho muža z domu. Najnovšie ho zbavila aj funkcie manažéra. Pomeje si uvedomuje, čo všetko stráca. Preto prosí o milosť. „Viem, že som možno cvok, ale vrátim sa, keď bude chcieť,“ povedal Pomeje pre Aha!.

Ako ďalej prezradil, myšlienky si ide na čas utriediť do cudziny. Rozhodol sa totiž pre náhly odlet do Thajska. Vráti sa až potom, ako sa celý humbug okolo jeho osoby upokojí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu