Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fraška Bartošovej a Pomejeho: Špina, podvod, sklamanie... a aj tak sú spolu!

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová a Jiří Pomeje

PRAHA – Nekonečný príbeh! Taká špina, akú na seba počas odluky nakydali Jiří Pomeje (45) a Iveta Bartošová (44), sa len tak nevidí. Všetci čakali, že je medzi nimi už definitívny koniec. Opak je však pravdou. Čo si o ich správaní myslí psychiater?

Ako informuje na svojej internetovej stránke český denník Aha!, podľa speváčkinho psychiatra MUDr. Jana Cimického (61) bude pre túto dvojicu ťažké odpustiť si všetky urážky a opäť ich proti sebe nepoužiť. „Nie je možné vrátiť sa do vzťahu, ak partnerovi neveríte,“ varuje pred možnou situáciou lekár.

Krádeže, násilie, znechutenie, sklamanie - to cítila Bartošová po rozchode so svojim mužom. Napriek rozčarovaniu jej nič nezabránilo v tom, aby mu 4. januára o tretej hodine ráno zavolala a poprosila ho, aby sa k nej vrátil. „Zrejme manžela potrebovala, keď vyžadovala, aby sa k nej vrátil,“ zamýšľa sa psychiater nad speváčkiným rozhodnutím pre český denník Aha!.

Do budúcna ju však vystríha. „Človek by sa nemal vracať do vzťahu, ak nemá vo svojho partnera dôveru. Takéto spolužitie by v budúcnosti nemalo šancu,“ tvrdí. Podľa odborníka by mala speváčka začať veriť svojmu partnerovi a uvedomiť si, aké sú jej priority.  

Fakt, že Iveta zmenila názor v tom, že sa už k Jirkovi za žiadnu cenu nevráti, považuje psychiater za prejav jej mozgovej činnosti. „Len hlupák zotrváva na tom, čo raz povedal. Známkou inteligencie predsa je, že ak človek zistí nové skutočnosti, je schopný zmeniť svoj názor,“ dodáva Jan Cimický. Smutnou pravdou však je, že sa Iveta od manžela zatiaľ nedozvedela nič nové okrem toho, že ju miluje a že sa mu možno niekedy podarí splatiť všetky svoje dlhy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu