Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Moderátor Nikodým: Stroskotal vo všetkých smeroch!

Martin Nikodým ako stroskotanec. Zobraziť galériu (8)
Martin Nikodým ako stroskotanec.

BRATISLAVA – Iba náhoda?! Martin Nikodým (39) sa pri propagácii svojej novej relácie musel prezliecť za stroskotanca. Paradoxné je, že v koži tejto postavy akoby predpovedal osud vlastnej šou. Tá totiž hneď v premiére takpovediac stroskotala.

Dlhé šedivé vlasy, fúzy, špina. Už vie, ako by vyzeral, keby skončil sám na nejakom opustenom ostrove. Martin Nikodým si totiž vyskúšal prevlek stroskotanca. Ako však prezradil, necítil sa v ňom príliš komfortne.

„Byť v ňom oblečený počas celodenného nakrúcania bolo naozaj náročné. Všetci ostatní sa ale veľmi dobre bavili,“ opísal nám situáciu Nikodým. Fotografia s touto jeho podobou je súčasťou upútavky na estévečkarsku reláciu Moja naj kniha, ktorú dostal moderátor po zrušení ranného vysielania.

Tá však v nedeľňajšej premiére tiež skončila ako stroskotanec. K obrazovkám totiž pritiahla veľmi málo divákov. No moderátor je so svojou šou spokojný. „Je to o svete fantázie. Ja stále snívam – o cestách, o láske... Mám veľkú predstavivosť. Verím, že sa nám podarí zaujať divákov,“ povedal nám. Ktovie, ako teda dopadne dnešná repríza, ktorú Dvojka odvysiela o 22:25.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu