Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nikodým priznáva: Chcem späť na obrazovku! Dostal ponuku na novú reláciu?!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (6)
Martin Nikodým (Zdroj: Peter Frolo)

BRATSLAVA – Kamery ho opäť lákajú! Moderátor Martin Nikodým (38) by sa rád vrátil na televízne obrazovky a moderoval nejakú reláciu! Ako však sám tvrdí, nie hocijakú. Chce si vyberať!

Moderátor Martin Nikodým, ktorého si spájame najmä s vedomostnou reláciou Milionár, sa po jej skončení stiahol z povedomia verejnosti. Hoci účinkoval v rôznych programoch v STV, jeho popularita výrazne klesla.

Topky.sk ho nedávno stretli v spoločnosti. A zaujímalo nás, či mu chýba televízny svet. „Rád by som sa vrátil, ale už nie do hocičoho. Veľmi rád by som si vybral nejaký správny projekt,“ netajil Nikodým, ktorý by rád moderoval zábavný program. „Mám rád, keď sa ľudia bavia. A aj ja sa rád bavím. Poteší ma však aj to, keď program človeka  obohatí.“

Pre topky.sk ďalej sympatický moderátor prezradil, že verejnoprávna televízia chystá nový projekt. A on by sa v ňom rád videl. „STV pripravuje program, ktorý by som veľmi rád moderoval. Nemôžem o tom však hovoriť,“ povedal Nikodým, pričom odtajnil črtajúcu sa spoluprácu. Na margo jeho slov sme oslovili PR manažéra STV Martina Kontúra s otázkou týkajúcou sa nového projektu. „Prácu Martina Nikodýma si nesmierne vážime, ale zatiaľ je predčasné sa k tejto téme vyjadrovať,“ tajil podrobnosti.

Sledujte TOPKY TV: Martin Nikodým o črtajúcich sa moderátorských aktivitách v televízii.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu