Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Útok na Belohorcovú a jej milenca Hájka: Leoš, tie slová oľutuješ, inak...!

Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek Zobraziť galériu (3)
Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek

BRATISLAVA – Trepe dve na tri! Moderátor Leoš Mareš (33) vo svojej nedávnej rannej šou istého českého rádia verbálne zaútočil na prominentný pár Zuzanu Belohorcovú (34) a Vlastimila Hájka (34). Pokiaľ sa neospravedlní, dvojica mu chce jeho nelichotivé poznámky poriadne zrátať!

Urážky ho môžu vyjsť pekne draho! Český moderátor Leoš Mareš si nedávno zarýpal do bývalej učiteľky sexu Zuzany Belohorcovej a jej partnera - podnikateľa Vlastimila Hájka. Označil ho za vyciciavača a k tomu pridal niekoľko ďalších nelichotivých poznámok.

Ako informoval denník Aha!, moderátor sa za tieto slová musí ospravedlniť, inak mu Hájek hrozí žalobou. „Boli sme so Zuzanou mimo Čiech a hneď po Marešových urážkach sa mi rozozvučali telefóny. Som podnikateľ a so Zuzanou máme veľa aktivít. Preto takéto slová nemôžeme nechať len tak,“ povedal pre denník Aha! Belohorcovej partner.

„Môj právnik to počul v živom vysielaní a navrhol mi, aby som to riešil právnou cestou. Ak sa mi pán Mareš neospravedlní, budeme ho žalovať. A tiež rádio, v ktorom pracuje,“ tvrdí Hájek. Vzápätí však priznal, že rádio chybu svojho moderátora uznalo a Mareš dostal pokutu 5 tisíc českých korún. Moderátor sa musí ospravedlniť Hájkovi a Belehorcovej listom a tiež hovoreným slovom vo vlastnej relácii.

„Ja na rozdiel od pána Mareša nemám nič na lízing či úver. Všetci veľmi dobre vedia, že podnikám s kaviarňami a realitami v Česku i na Floride. Nech sa Leoš stará sám o seba a moje meno radšej nech nevyslovuje,“ dodal Hájek.

Podľa našich informácií sa Mareš mal ospravedlniť včera, ale nestalo sa tak. Uvidíme, či naberie odvahu a prizná chybu, alebo bude radšej čeliť žalobe.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu