Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Horká pilulka pre Banášovú a Mareša: Prišli o prácu a desaťtisíce eur!

Leoš Mareš a Adela Banášová spolu už asi moderovať nebudú. Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš a Adela Banášová spolu už asi moderovať nebudú.

BRATISLAVA/PRAHA – Prišli o perfektný kšeft! Najlepšie platení moderátori Adela Banášová (29) a Leoš Mareš (33) mali aj tento rok sprevádzať divákov medzinárodnou šou. Konkrétne megaprojektom Česko Slovensko má Talent. Majú však smolu - všetko bude úplne inak.

Adela má Let’s Dance, Leoš nemá nič! Práve Marešovi išlo v prípade Česko Slovenského Talentu o najočakávanejší a najlukratívnejší kšeft tohto roku. Jeho domovská televízia však na šou nedostala práva. V šoku je Nova, aj samotný Mareš. Televízia preto, že to môže znamenať odliv divákov, moderátor kvôli strate dobre plateného kšeftu.

Celkový problém nastal v tom, že Markíza zabudla uplatniť opciu na tento projekt. Pred nosom im ho prebrala konkurencia - konkrétne televízia Joj. Tá si vybrala ako českého partnera pre tento projekt televíziu Prima. Potvrdila nám to zástupkyňa spoločnosti FreematleMedia Andrea Gavačová.

A tak sa Leoš a Adela zrejme na jeseň ocitnú bez televíznej práce. Banášová totiž pri veľkých projektoch spolupracovala vždy len s Markízou. Malú výnimku tvorila Ranná šou, ktorú vysielala Jojka v spolupráci s jej domovským rádiom.

Jedinou záchranou moderátorského páriku z Česko Slovenskej SuperStar by mohla byť iná šou, ktorú by ich zamestnávatelia kúpili. Potom však vyvstáva otázka, či bude úspešnejší overený Talent alebo úplná novinka.

Na Prime majú, samozrejme, radosť, že odstavili Novu a Leoša Mareša. Kto mu vyfúkne túto lukratívnu prácu, však zatiaľ nie je jasné. „To ešte nie je vhodné komentovať. Budeme o všetkom jednať s našimi partnermi,“ povedala pre denník Aha! hovorkyňa Primy Jana Kocová.

Ani Jojka zatiaľ nezverejňuje meno moderátora, ktorého na tento projekt nasadí. Nie je ani jasné, ako si to televízie podelia v rámci pohlaví. Bude to opäť český muž a slovenská žena? Alebo naopak? Snáď sa to dozvieme už čoskoro.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu