Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krainovej útok na Vittekovú: Boduješ len vďaka prsiam!

Simona Krainová a Patrícia Vitteková. Zobraziť galériu (16)
Simona Krainová a Patrícia Vitteková.

BRATISLAVA – Bolo to nespravodlivé! Tak cíti Simona Krainová (37) fakt, že musela v nedeľnom Let´s Dance bojovať v dueli o postup do ďalších kôl súťaže. Najviac jej leží v žalúdku prvá deviatka porotcu Zdeňka Chlopčíka (44), ktorú venoval Patrícii Vittekovej (30).

Samba a odvážne kostýmy k sebe patria. Prekvapujúco, modelka Simona Krainová mala počas tohto tanca na sebe celkom striedme šaty, ktoré ju príliš neodhaľovali. Pri pátraní po príčine jej oblečenia sme ale odkryli oveľa viac!

Simona totiž počas nedeľného kola pocítila riadnu nespravodlivosť, ktorá súvisí aj s obliekaním tancujúcich celebrít. „Ja nechcem len odhaľovať prednosti, ale chcem naozaj tancovať. Nie je to len o tom, mať veľký dekolt. A ak pán Chlopčík to tak hodnotí, že dá deviatku tomu, kto má obrovský výstrih namiesto tomu, kto dobre tancuje...,“ rozčúlila sa pri našom rozhovore česká modelka.

Svojimi slovami narážala na Patríciu Vittekovú, ktorá mala pred týždňom naozaj poriadne odhalené prsia a aj túto nedeľu sa jej dekolt počas priameho prenosu dostal viackrát na pretras. Samozrejme, že ani tento raz nebola v oblasti hrudníku príliš zakrytá.

Krainovej pocit nespravodlivosti môže prameniť hlavne z toho, že traja porotcovia oznámkovali sambu Vittekovej a Plačka na sedem bodov. Jediný Chlopčík vytiahol deviatku. A pri ňom naozaj nie je zvykom, že by dával známky o dve čísla väčšie, než jeho kolegovia. Otázkou zostáva, či za tento vysoký bodový zisk môžu naozaj Patríciine prsia, alebo choreografické umenie Milana Plačka, ktoré český porotca vychválil v priamom prenose do nebies.

 

Sledujte TopkyTV: Simona Krainová o svojich podozreniach voči Vittekovej a Chlopčíkovi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu