Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tehotná Krainová (37): Cukrovka, kŕčové žily a krvácanie... Simona, toto všetko ti hrozí!

Simona Krainová poriadne riskuje. Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová poriadne riskuje.

PRAHA/BRATISLAVA – Koleduje si o problémy! To, že je Simona Krainová (37) tehotná, pre topky.sk potvrdila aj jej kamarátka Dara Rolins (37). Modelka teda tancovaním v Let’s Dance poriadne riskuje. Veď na ženu po tridsaťpäťke - a ešte k tomu prvorodičku - čaká počas deviatich mesiacov plno nástrah!

Hovoria o tom všetci! Tehotenstvo Simony Krainovej nepoprel jej potenciálny svokor Karel Vágner starší, ani lekár Tomáš Sever, ktorý sa o modelku v druhom stave stará ako gynekológ.

Keďže Simona sa v otázkach tehotenstva vykrúca, topky.sk oslovili jej blízku kamarátku Daru Rolins. Chceli sme od speváčky vedieť, či si myslí, že Krainová by riskovala zdravie seba aj dieťatka tým, že by sa zúčastnila krkolomných vystúpení v Let´s Dance. „Simči gratulujem. To ostatné je v jej moci a na jej uvážení,“ zareagovala Dara na našu otázku.

Určite však z prístupu tancujúcej modelky nie je nadšená. Ako matka totiž vie, že hopsanie po parkete, pri ktorom hrozí pád alebo úder, je pre tehotnú ženu veľmi nebezpečné. Navyše, sama Dara rodila dcérku Lauru ako tridsaťpäťročná a určite teda pozná riziká, ktoré so sebou nesie prvá gravidita v tomto, alebo ešte neskoršom veku.

Medzi nástrahy patria napríklad tehotenská cukrovka, problémy s tlakom, kŕčové žily, dokonca aj zvýšené riziko krvácania v poslednej fáze pred pôrodom. Bohužiaľ, je tu aj hrozba toho, že bude bábätko postihnuté. „Ak je u dvadsaťročnej ženy riziko Downovho syndrómu 0,01%, potom u ženy v 35 rokoch je 1%, teda 100-krát vyššie,“ uvádza MUDr. Radka Vetešníková – Koubová na portáli starostlivostodieta.sk. Otázka je, prečo Krainová toto všetko riskuje...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu