Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Z Let´s Dance vyhodili Pomajba a Glosíkovú: Natália sa ani nerozlúčila!

Vypadávajúci pár Roman Pomajbo a Natália Glosíková. Plavovláska sa nedostala k slovu. Zobraziť galériu (15)
Vypadávajúci pár Roman Pomajbo a Natália Glosíková. Plavovláska sa nedostala k slovu.

BRATISLAVA - Samba sa im stala osudnou! V piatom kole markizáckeho Let´s Dance 4 vypadol tanečný pár Roman Pomajbo (40) a Natália Glosíková (20). Tí sa v tzv. tanečnom rozstrele ocitli tretíkrát po sebe a včera večer už vyhadzovu neunikli. V súboji ich porazili Simona Krainová (37) s Erikom Ňarjašom (25).

Piate kolo sa nieslo v duchu latinskoamerickej samby. Tú predviedli počas včerajšieho večera dvakrát iba páry Roman Pomajbo s Natáliou Glosíkovou a Simona Krainová s Erikom Ňarjašom. Práve tieto dvojice sa totiž na základe spriemerovania esemesiek od divákov a bodov od poroty dostali do súboja, v ktorom sa rozhodovalo o ich osude.

V otázke ich ďalšieho pôsobenia v šou sa štvorica odborníkov jednoznačne zhodla na tom, že by mal postúpiť česko-slovenský tanečný pár. „My ako kolektív púšťame do ďalšieho kola Simonu Krainovú a Erika Ňarjaša,“ povedal predseda poroty Jozef Bednárik. Svoje rozhodnutie poslať zo súťaže von Romana Pomajba a Natáliu Glosíkovú odôvodnil slovami, že by sa mal ísť herec venovať svojej nedávno narodenej dcérke Noemi.

„Chcem sa poďakovať divákom za podporu. Porota má pravdu. Chcel by som sa preto poďakovať pánovi Bednárikovi, že tak myslí na moju rodinu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som sa dostal tak ďaleko. Moja méta bola dostať sa do piateho kola. Misia je splnená. Je mi ľúto Natálky. Je to veľký talent, o ktorom by sme mali počuť,“ znela zdĺhavá rozlúčková reč Romana Pomajba, kvôli ktorej sa už jeho tanečná partnerka nestihla dostať k slovu. Na Natáliu sa totiž „vrhli“ ostatní súťažiaci, lúčili sa s ňou a objímali ju. „Predpokladáme, že vás pozdravuje,“ zachraňovala pred divákmi situáciu Adela.

Ak nerátame profesionálnych tanečníkov, tak vypadnutie Romana Pomajba z Let´s Dance 4 spôsobilo, že v súťaži zostal už iba jeden muž – Miro Šmajda. Uvidíme, či sa mu ďalšie kolo nestane osudným. V prípade, že by skončil, tak by sa na parkete zvádzali čisto ženské súboje. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu