Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hazard tehotnej Krainovej: Ohrozuje svoje bábätko?!

Simona Krainová. Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová.

BRATISLAVA/PRAHA – Je tehotná! Šťastnú udalosť v živote Simony Krainovej (37) nepriamo potvrdil otec jej partnera Karola Vágnera (33), aj ošetrujúci lekár. Modelka to však stále zapiera. Možno nechce vyzerať nezodpovedne, keďže v kritických prvých mesiacoch tehotenstva absolvuje náročné tréningy do Let’s Dance.

O Simoninom zväčšenom brušku polemizoval denník Aha! už v polovici marca. Modelka vtedy tehotenstvo úplne presvedčivo nevyvrátila. „No... nie som tehotná. A aj keby som bola, pochopte, že sa už so svojím súkromím nechcem zverovať. Nepovedala by som vám to,“ tvrdila redaktorke.

Najnovšie však denník Blesk priniesol informácie, ktoré Krainovej zmenený stav potvrdzujú. Ide najmä o slová jej potenciálneho svokra Karla Vágnera staršieho. „Simone s Karlom potomka veľmi prajem. Len by nemala toľko trénovať,“ vyjadril sa. Rovnako ani lekár Tomáš Sever, ktorý má údajne Simonu v starostlivosti, jej tehotenstvo nepoprel. „V ktorom týždni je, to vám naozaj nepoviem, nehnevajte sa,“ povedal Blesku.

Samotná tancujúca modelka buď popiera, že je v druhom stave, alebo vôbec nedvíha telefóny. Príčina môže byť v tom, že sa bojí nálepky „nezodpovedná matka“. Podľa odborníkov je totiž v prvých mesiacoch tehotenstva vylúčené cvičenie, ktoré zahŕňa skoky, výpady, beh a kde hrozí riziko pádu alebo úderov.

Je možné, že Simona sa o bábätku vo svojom tele dozvedela až v čase, kedy už účasť na tanečnej šou definitívne prisľúbila. Napriek tomu však mohla zvážiť, či prípadná zmluvná pokuta nie je lepšie riešenie, než ohrozovanie dieťatka hopsaním po parkete.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu