Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Vychudnutá Podzámska sa bála trapasu: Aha, ako si strážila prsia!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (13)
Elena Podzámska

BRATISLAVA – Nenechala nič na náhodu! Herečka Elena Podzámska (38) robila počas nedeľňajšieho Let´s Dance všetko preto, aby neukázala čo i len najmenší kúsok zo svojich predností. Dokonca si na prsia „nalepila“ ruku. Trčiace rebrá a vypracovaný chrbát však skryť nedokázala.

Elena Podzámska predviedla počas nedeľňajšieho Let´s Dance dráždivé pasodoble v kostýme, ktorý odkrýval celý jej chrbát. Televíznym divákom a hosťom prítomným na prenose tanečnej šou v ňom nepredviedla iba vychudnutú postavu, ale takmer aj čosi oveľa viac – prsia.

Aby predišla nechcenému odhaleniu, musela si ich držať rukou počas toho, ako ju na záver tanečného vystúpenia ťahal po zemi partner Matej Chren. „Bola som si vedomá, aké mám šaty. Kostým som si držala preto, lebo by bolo negustiózne a neestetické, keby som sa len tak odhalila – i keď iba náhodne,“ povedala pre topky.sk na margo svojho vystúpenia Podzámska.

I napriek týmto nástrahám bola herečka so svojím outfitom spokojná. „Šaty sa mi páčili a nemala som s nimi žiadny problém. Boli vyslovene na pasodoble. Iné kolegyne mali odhalené poprsie, ja iba chrbát,“ uzavrela tému svojho kostýmu Elena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu