Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Slon Hryc v Let´s Dance dodupkal: Čaká ma strašná budúcnosť!

V tanečnej šou skončil Andy Hryc s Michaelou Markovou Zobraziť galériu (46)
V tanečnej šou skončil Andy Hryc s Michaelou Markovou

BRATISLAVA – Diváci ani porota ho už nechceli! Najstarší tancujúci muž v Let´s Dance 4 - Andy Hryc (60) dotancoval. A spolu s ním aj partnerka Michaela Marková (24). Ich prehnane vysoké ambície teda definitívne stroskotali a herca teraz preto čakajú nepríjemné chvíle.

Herec Andy Hryc spolu si už s tanečnou partnerkou Michaelou Markovou súťažne nezakrepčia. Po Marekovi Vašutovi a Štefanovi Skrúcanom vypadol najstarší mužský účastník šou.

Hoci sa herec na svoje tanečné výkony díval kritickým okom, túžba zotrvať v šou čo najdlhšie bola silná. „My to chceme, samozrejme, vyhrať. Ideme do toho naplno, inak sa to ani nedá,“ netajil svoje ciele Hryc, ktorý má však pred sebou po vyhadzove náročné chvíle.

„Mňa teraz čaká strašná budúcnosť. Michaela mi povedala, že ak sa neprebojujeme do piateho kola, zlomí mi nohu. Takže uvidíme, ako to dopadne,“ zavtipkoval s chvejúcim sa hlasom po nepríjemnou verdikte poroty Hryc. „Chcel by som sa poďakovať Miške, lebo zvládnuť takého slona ako som ja, je dosť problém. Rovnako tak divákom, ktorí nám posielali hlasy,“ vyjadril sa vo svojej záverečnej reči herec a dodal: „Som šťastný, že som schudol jedenásť kíl a veľmi rád si sadnem vedľa Števa Skrúcaného a Mareka Vašuta. Budeme držať palce ostatným.“ Uvidíme, kto o týždeň doplní trojicu vypadnutých pánov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu