Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pochybný Puskailerov úspech: Mal rozbehnúť kariéru, skončil pri kravách!

Thomas Puskailer medzi kravami Zobraziť galériu (13)
Thomas Puskailer medzi kravami

BRATISLAVA – Namiesto fanúšikov dobytok! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Thomas Puskailer (29) očakával po príchode na Slovensko nával pracovných ponúk. Svoje predstavy však začal napĺňať bizarným spôsobom!

Ako sme už na topkách informovali, spevák získal jednu z ústredných postáv muzikálu Boyband, ktorého dej hovorí o vznikajúcej chlapčenskej speváckej skupine. Súčasťou predstavenia je aj scéna, kvôli ktorej hercov poslali na farmu. Tvorcovia totiž do príbehu zakomponovali aj ťažké začiatky chalanov z kapely, kedy museli kvôli zárobkom brať aj neatraktívne reklamné kšefty.

„Budeme tam akože predávať mlieko,“ prezradil nám usmievavý Thomas, keď sme ho oslovili. A aké mal z fotenia pocity? „Bolo to také čudné, ale zároveň aj zábavné,“ povedal so smiechom o záberoch, ktoré sú zakomponované do deja predstavenia tak, že sú premietané na javisku. „Sú to veci, ktoré človek nerobí bežne,“ dodal na margo fotenia.

V súvislosti s netradičným pózovaním sme sa tiež dozvedeli, že mládenci si pri ňom užili kopec zábavy. „Jedna z kráv mi olízala tvár a aj ovoniavala zadok,“ zasmial sa superstarista. Ten sa tešil z toho, že si po fotení vyskúšali to, ako sa kravy doja.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu