Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozboril horúcou témou a toľko kiksov, že diváci odpadávali od smiechu!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Malé chybičky a improvizácie! Vzťah moderátora Vila Rozborila (49) a dermatologičky Alexandry Novotnej (44) je už horúcou témou nielen v médiách, ale aj v divadle. Predstavenie, v ktorom bol na javisku prepieraný, navyše dostalo divákov do kolien. Okorenilo ho totiž viac než dosť neplánovaných, ale o to vtipnejších situácií.

Naša čitateľka sa tento týždeň zúčastnila predstavenia Boyband a podelila sa s nami o zážitky. „Je tam taká časť, kde dievčatá rozoberajú horúce bulvárne témy. A okrem nekonečného počtu detí Borisa Kollára narážali teraz aj na nový vzťah Vila Rozborila,” prezradila nám. Na javisku zaznelo, že moderátor chodí s majiteľkou kliniky krásy a... „Je v siedmom nebi,” povedala jedna z postáv. 

Okrem aktualizovaných šoubiznisových informácií sa však v divadle udialo ešte oveľa viac nečakaného. Aj pre divákov, ktorí už na Boybande boli. „Bolo to plné improvizácie a srandy. Boli aj drobné chybičky, ale o to viac sme sa zabavili,” tvrdí náš zdroj. V niektorých chvíľach bolo vraj naozaj ťažké rozlíšiť, čo bolo plánované a čo nie. 

Čo sa na javisku udialo? 

  • Marcel Ochránek opľul kolegyňu Janu Lieskovskú
  • Pri dialógu Martina Kaprálika a Martina Madeja bolo počuť našepkávanie. „Počujem hlasy,” povedal so smiechom Madej. „Aspoň sa nemusím učiť texty,” skonštatoval Kaprálik. 
  • Thomas Puskailer dostat v rámci scenára radu: Opýtaj sa Roberta. A zostal úplne zaseknutý. Na javisku s ním bola totiž postava Zoltána. Martin Madej a Peter Makranský sa na tom v pozadí veľmi dobre bavili. 
  • Keď Pavol Plevčík priniesol v rámci deja nové zmluvy, bolo vidieť, že opäť nie je všetko tak, ako má byť. A potom so smiechom ukázal papier do hľadiska – bol na ňom nakreslený kosoštvorec. „Tieto zmluvy sú na pi...” skonštatoval preto Marcel Ochránek. 
  • Postava Thomasa Puskailera má syna Donalda. V jednom z dialógov však na otázku, ako sa volá jeho dieťa, odpovedal: Donald Trump. A Marcel Ochránek neudržal smiech. Martin Madej potom nadviazal, že on má káčera Donalda. 
  • Peter Makranský hrá Adama, ktorý má problém s drogami. „Ty foťák,” vmietol mu do tváre Ochránek. Vzápätí sa opravil. 
  • Keď mala na chlapčenskú kapelu stekať sprcha, voda akosi padala len na štyroch a piaty sa po prúd nezmestil. Kolega ho skúšal aspoň trochu pofŕkať. A nakoniec sa niektorí z nich začali tváriť, že sa reálne sprchujú a mydlia. 
  • V jednej zo scén na otázku zareagovalo publikum. Zakričalo hlasné áno. „Ja už tretie predstavenie nemôžem povedať svoju repliku,” hneval sa naoko Martin Madej. 

​Niet divu, že diváci sa pri tomto predstavení smiali, až sa za bruchá chytali. 

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu