Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zronený Puskailer: Zomrela mu postihnutá sestra!

Thomas Puskailer so sestrou, ktorá zomrela pred pár dňami. Zobraziť galériu (3)
Thomas Puskailer so sestrou, ktorá zomrela pred pár dňami.

BRATISLAVA – Smútok a slzy zaliali jeho srdce i dušu! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Thomas Puskailer (28) prežíva najťažšie chvíle svojho života. Pred pár dňami ho navždy opustila milovaná sestra Alexandra Michaelle († 41). Ako zvláda túto tvrdú ranu osudu spevák?

Sympatický a vždy veselý finalista medzinárodnej speváckej šou stratil svoj povestný úsmev na perách. V týchto dňoch totiž zažíva Thomas obrovský smútok. Minulú stredu mu zomrela staršia sestra Alexandra Michaelle.

„Miška bola veľmi chorá. Pri narodení nemala dostatok kyslíka a poškodil sa jej mozog. Bola mentálne retardovaná, mala tiež astmu, pneumóniu a bronchitis. Prvých 6 rokov žila doma, potom sme ju, žiaľ, museli dať do ústavu v Holandsku v meste Hell. Tam sme za ňou raz do týždňa chodili na návštevu,“ so smútkom priznal Puskailer.

„Posledných desať rokov mala každé dva mesiace zápal pľúc a brala 24 druhov rôznych antibiotík. Dýchala už len pomocou prístrojov,“ spomína na utrpenie svoje sestry spevák. „Zomrela v stredu 10. marca. Pohreb bol túto sobotu v Holandsku,“ dodal zronený Puskailer, ktorý pre Michaelle napísal aj báseň. 

Pre finalistu speváckej šou je posledný mesiac naozaj prekliaty. Okrem smrti milovanej osoby musel kvôli nedostatku financií predať svoj londýnsky byt. Presťahoval sa na Slovensko. V Anglicku nechal svoju snúbenicu a v Bratislave býva u brata. Smutné myšlienky mu pomáha zaháňať práca. V našom hlavnom meste totiž nacvičuje muzikál Boyband, kde stvárňuje jednu z ústredných postáv.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu