Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Puskailer vás rozplače: Posledné slová pre mŕtvu sestru!

Thomas Puskailer Zobraziť galériu (4)
Thomas Puskailer

BRATISLAVA - Povedal jej posledné zbohom! Bývalý finalista Česko Slovenskej SuperStar Thomas Puskailer (28) stále smúti za svojou mŕtvou sestrou. Tá skonala len pred pár dňami v Holandskom meste Hell. Pre Alexandre Michaelle (†41) napísal spevák aj list na rozlúčku, v ktorom sa jej vyznal zo svojich pocitov.

Spevák Thomas Puskailer prežíva veľký smútok v srdci aj na duši. Len pred týždňom mu zomrela jediná sestra Michaelle, ktorá bola od narodenia postihnutá. Trpela však aj ďalšími chorobami, kvôli ktorým bola pripútaná na invalidný vozík v liečebnom ústave, o čom vás topky.sk informovali TU.

S bolesťou a smútkom sa vyrovnáva každý človek po svojom. Thomas napísal mŕtvej sestre list na rozlúčku v angličtine vo forme básničky. V ňom priznáva, že mu stále chýba. Slovenský preklad vám topky.sk prinášajú tu: 

Tieto slová sú pre teba Miška

Bola si iná. Na rozdiel od mnohých iných. Narodila si sa so zdravotným postihnutím, ale s úsmevom. Poctivá a čistá. Keď si nás obdarovala úsmevom, začalo svietiť slnko a mraky pominuli.

Len 41 rokov si sa mohla tešiť na tomto svete. Poznal som Ťa dobre, ale nestihol som Ťa spoznať úplne. A predsa si odišla. Opustila si mňa, svojich rodičov, mojich rodičov. Tvojich veľkých bratov, mojich bratov na tomto svete.

Ale teraz si zaspala, odišla si a my zostávame v úzadí s mnohými slzami. A teraz, keď sme ťa odprevadili na tvoj posledný odpočinok, zasiahlo našu rodinu veľké ticho.

Dúfam, že sa máš teraz lepšie. Bez utrpenia. Dúfam, že sa budeš bez invalidného vozíka cítiť dobre. Dúfam, že je ti teraz lepšie, bez tvojho postihnutia.

Pamätaj si, že Ťa milujeme a chýbaš nám. A práve to sa počíta.

Miška, teraz si na ceste do Nebeskej záhrady, do raja. Budeme na Teba veľmi myslieť. Želám Ti veľa sily na Tvojej nebeskej ceste.

Miška, odpočívaj v pokoji.

Tvoj malý brat Thomas

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu