Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nechutný Matt Damon: Smrdí mu z úst!

Matt Damon Zobraziť galériu (9)
Matt Damon

LOS ANGELES – To je ale humusák! Pri preberaní ceny sa človek o sebe nedozvie len samé príjmené veci, presne naopak. Americký herec Matt Damon (39) sa dozvedel niečo, o čom určite pri tejto príležitosti počuť nechcel. Páchne mu vraj z úst!

Matt, kúp si žuvačky! Hviezda–nehviezda, zdá sa, že Matt Damon tak trochu zanedbáva ústnu hygienu. Zabávačka Sarah Silverman Matta najskôr pochválila a potom pohanila. „Najhoršia vec, ktorú môžem povedať je, že je možno perfekcionista,“ začala. „A jeho dych je ako, Ježiš! A jeho vlasové implantáty naozaj bijú do očí,“ dokončila. Herec vzal túto kritiku s humorom sebe vlastným. Alebo chcel len zakryť fakt, že Sarah trafila klinec po hlavičke?

Celý večer 24. ročníka odovzdávania cien American Cinematheque Award sa niesol vo veselom duchu. Svojou troškou prispel do mlyna aj Mattov kamarát Jimmy Kimmel. Ten si nebral servítku pred ústa a s úsmevom povedal: „Nezaslúži si túto cenu...dal by som prednosť Tomovi Selleckovi pred Mattom Damonom.“

Ocenenému nič nezostal dlžný ani jeho najlepší kamarát, Ben Affleck. „Matt mi vždy hovoril 'Ben, sú dve veci, ktoré sú pre mňa dôležitejšie ako čokoľvek iné na tomto svete – sláva a peniaze.' Podarilo sa, Matt! Dokázal si to!“ Matt nedávno priznal, že do manželských vôd by druhýkrát nevstúpil. Oficiálny zväzok dokonca označil za „smiešny“ - a to napriek tomu, že je vraj v manželstve šťastný. Žeby tá sláva a peniaze boli predsa len viac?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu