Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matt, kde si vzal tie vlasy? Na titulke za mladíka, v realite úplne iný!

Matt Damon na obálke magazínu a v skutočnosti Zobraziť galériu (10)
Matt Damon na obálke magazínu a v skutočnosti (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Toto má byť vtip? Matt Damon (41) sa ako typický lámač ženských sŕdc v skvelej forme pretŕča na obálke čerstvého čísla istého časopisu. Jeho imidž zvodcu má však tentoraz jeden háčik. Herec si pred piatimi mesiacmi nechal oholiť hlavu – a dnes tak mlado ani zďaleka nevyzerá!

Zámer či odfláknutá práca? V prípade titulnej strany najnovšieho vydania magazínu GQ vôbec nie je jasné, o čo jej tvorcom vlastne išlo. Fotografia Matta Damona, ktorú použili, totiž pôsobí dojmom, akoby pochádzala spred niekoľkých rokov. Povestnú iskru americký Casanova síce nestratil, so štyridsiatkou na krku má však od mladíka na míle ďaleko. Takáto recyklácia staršieho záberu sa veľmi nevydarila!

Obálka spomínaného magazínu pôsobí o to komickejšie, že sa k nej viaže titulok začínajúci slovami „Zbrusu nový Matt“. Čerstvé zábery z premiéry snímky We Bought A Zoo sú však dôkazom, že hollywoodska hviezda už zopár mesiacov razí celkom odlišný imidž. Kvôli filmovej úlohe totiž Damon svoju vlasovú pokrývku hlavy zhodil. Od júla mu síce vlasy postupne rastú, udržiava si však zostrih „na ježka“. A to aj s prvými šedinami!

Matt Damon
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Napriek tomu, že Matta poznáme ako akčného hrdinu z troch snímok o agentovi Jasonovi Bourneovi, rolu vo štvrtom pokračovaní odmietol. Ako vysvetlil v priloženom interview, urobil tak pre vlastné dobro:  „Konečne cítim, že sa môžem slobodne pohybovať ako bejzbalový hráč – uvoľnene. Môžem robiť veci, ktoré chcem a nemusím mať obavy, pretože viem, že tam vonku je niekto ďalší.“ Či však svoje rozhodnutie neoľutuje, ukáže už najbližšie leto. Práve vtedy by snímka The Bourne Legacy mala byť uvedená do kín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu