Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Potvrdené! Mirgová a Alžbetkin sa rozišli: A už na ňu takto kydá!

Dominika Mirgová a Ján Alžbetkin sa rozišli. Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová a Ján Alžbetkin sa rozišli.

BRATISLAVA – Ich láske je definitívny koniec! Speváčka Dominika Mirgová (18) a Ján Alžbetkin (18) z Ordinácie v ružovej záhrade už netvoria pár! Vinu za ich rozchod hádže herec na bývalú superstaristku.

Po tom, čo topky.sk včera zverejnili fotografie, na ktorých sa frajer Dominiky Mirgovej Ján Alžbetkin bozkáva so svojou expriateľkou Romanou Dang Vanovou, nabrali veci rýchly spád. Bývalá superstaristka a mladý herec potvrdili rozpad svojho štvormesačného vzťahu. A ukončenie partnerstva sa dokonca nezaobišlo bez verbálneho útoku.

„Nie, už nie sme spolu. Dominika mi zničila vzťah a potom sa na mňa vysrala. Ale nikoho nechcem očierňovať. Neviem, prečo to tak dopadlo,“ nedával si servítku pred ústa Ján Alžbetkin. O vášnivých bozkoch s expriateľkou Romanou Dang Vanovou, známou z tanečnej šou Bailando, povedal len toľko, že v tom čase už boli s Dominikou rozídení. Popiera však, že by sa k bývalej vrátil: „Nie, som sám.“

V súvislosti s koncom lásky medzi Alžbetkinom a Mirgovou oslovili topky.sk aj samotnú Dominiku. „Rozchod nebol kvôli tomu, že by som si niekoho našla. Boli sme spolu strašne málo. Nemalo to zmysel. Bola to láska na diaľku,“ vysvetlila zaneprázdnená Mirgová, ktorá po štvormesačnom randení s hercom momentálne netúži po žiadnom vzťahu. „Nechcem nikoho, možno časom, uvidíme,“ uzavrela.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu