Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mirgovej frajer Alžbetkin z Ordinácie: Dominika, veď on sa bozkáva s bývalou!

Dominika Mirgová a Ján Alžbetkin si prejavovali vzájomnú lásku na každom kroku. No mladý herec sa iba pred pár dňami bozkával s Romanou Dang Vanovou. Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová a Ján Alžbetkin si prejavovali vzájomnú lásku na každom kroku. No mladý herec sa iba pred pár dňami bozkával s Romanou Dang Vanovou.

BRATISLAVA – Prichytený s inou! Topky.sk získali fotografie, na ktorých sa Ján Alžbetkin (18) z Ordinácie v ružovej záhrade bozkáva so svojou expriateľkou - tanečníčkou z Bailanda Romanou Dang Vanovou (18). Na tom by nebolo nič zvláštne, keby mladý herec nechodil približne štyri mesiace so speváčkou Dominikou Mirgovou (18). Ako to vysvetlil? Čo na to bývalá superstaristka?

Herec Ján Alžbetkin sa pred pár dňami vášnivo bozkával v istom luxusnom bratislavskom diskoklube so svojou bývalou priateľkou Romanou Dang Vanovou. Celý večer sa od nej nepohol a okrem bozkov si s ňou vymieňal aj nežné dotyky. Dokazujú to aj naše fotografie. 

Keď sme sa spojili s Jánom a spýtali sa ho na kompromitujúce zábery, zostal zaskočený. „Čo mám na to povedať? Asi nostalgia. Sme mladí, tak robíme chyby. Uvidíme, čo bude. Čas ukáže,“ okomentoval situáciu. Na otázku, či ešte tvorí pár s Dominikou, sa zdráhal odpovedať.

Mirgová o Alžbetkinových nočných aktivitách nevedela, no príliš ju hercove intímnosti s Dang Vanovou neprekvapili. „Viem, že spolu predtým chodili. No ako je to teraz, netuším,“ povedala bývalá superstaristka. Keď sme chceli vedieť, či ešte s Jánom chodí, zdráhala sa odpovedať. „Ja by som sa k tomu nechcela vyjadrovať,“ znelo z jej úst.

Paradoxné na Alžbetkinovom správaní je, že ešte začiatkom februára si v rozhovore pre topky.sk vzťah s Dominikou veľmi pochvaľoval. „Pri nej cítim, že tam nik iný nie je. Iba ja. Mám ju veľmi rád a záleží mi na nej. Dúfam, že pri mne bude stáť v tých najťažších aj najlepších chvíľach,“ ospevoval svoju polovičku. Ako vidno, nevydržalo to dlho.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu