Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smutný Maštalír bez Pauhofovej: Vyhýbala sa mu aj Mórová!

Smutný Maštalír a veselá Mórová. Zobraziť galériu (7)
Smutný Maštalír a veselá Mórová.

BRATISLAVA – Sám ako prst! Tak dopadol Tomáš Maštalír (31) na nedávnej spoločenskej akcii. Jeho oficiálna partnerka Táňa Pauhofová (26) sa jej totiž nemohla zúčastniť kvôli pracovným povinnostiam. A ďalšia žena, s ktorou sa spájalo jeho meno - herecká kolegyňa Diana Mórová (40), sa mu zas vyhýbala oblúkom!

Mal smútok v očiach! Tomáš Maštalír sa v piatok zúčastnil uvedenia nového luxusného automobilu na trh. Náladu mal však takmer na bode mrazu. Jeho partnerka Táňa Pauhofová ho totiž nemohla sprevádzať, pretože nakrúca v tatranskom hoteli Kempinski nový film s názvom Román pre mužov.

Herec SND si teda hľadal parťáka, resp. parťáčku priamo na akcii. No nemal veľký úspech. Medzi hosťami sa síce pohybovala Diana Mórová, o ktorej sa v minulosti pošuškávalo, že spolu mali milenecký pomer, ale tá sa k nemu príliš nemala. Práve naopak. Vyhýbala sa mu! Venovala sa iba svojej kamarátke, s ktorou prišla. Podľa našim informácií sa dá súčasný vzťah medzi herečkou a Maštalírom nazvať vlažným. Vraj spolu príliš nekomunikujú. Keď sme sa v súvislosti s touto témou snažili spojiť s bývalou partnerkou Juraja Mokrého, nezdvíhala svoj mobil a ani neodpovedala na SMS.

Tomášovi na akcii nespravilo náladu ani luxusné autíčko. Dokonca aj pri pózovaní s ohnivým tátošom hádzal herec dosť smutné pohľady. Zato Diana sa bavila úplne skvele! Veď posúďte sami v našej GALÉRII!

Kto sa ešte prišiel na žúr zabaviť? Ako to tam vyzeralo? Kliknite SEM!

Na akciu bol pozvaný aj slávny taliansky módny návrhár Gimmi Baldinini. Exkluzívny rozhovor o móde so známym dizajnérom čítajte TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu