Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Paroháč Mokrý: Objednal si Maštalírovu vraždu!

Diana rozpútala vojnu medzi Jurajom a Tomášom Zobraziť galériu (6)
Diana rozpútala vojnu medzi Jurajom a Tomášom

BRATISLAVA – Opäť si doňho kopol! Sklamaný Juraj Mokrý (32) sa po rozchode s partnerkou Dianou Mórovou (39) zjavne nedokáže vrátiť do normálneho života. To, že koniec vzťahu prehnane ťažko znáša, potvrdzuje aj video, ktoré sa najnovšie objavilo na internete. V ňom bývalý rosničiak platí mastnú sumu za niečiu smrť. Zo sveta chce zniesť herca Tomáša Maštalíra (31)!

Na verejnosti sa šepká, že práve tento sexsymbol stojí za rozchodom Diany a Juraja. Bývalý moderátor si zrejme preto nedokáže odpustiť poznámky na hercovu adresu a naváža sa doňho pri každej možnej príležitosti. Na odovzdávaní hudobných cien Musiq 1 Awards si napríklad neodpustil monológ venovaný hercovi, ktorý ukončil poznámkou: „Parohy som si zrezal.“ V excesoch pokračoval aj v markizáckej relácii Bez servítky, kde opäť slovne „naložil“ milencovi svojej expartnerky.

Vrcholom všetkého je však video, ktoré sa len tak objavilo na internete. V ňom si moderátor akože objednáva vraždu svojho soka u Fantomasa. Zisťovali sme u samotného Juraja, prečo vzniklo. Povedal len: „Spoločenská satira.“ Keď sme sa spýtali, že či už nepovažuje toto svoje správanie za prehnané, nasledovala dlhšia chvíľka ticha. A potom váhavé slová. „Viete, čo si ja myslím... Áno už je toho dosť.“ Chceli sme vedieť ako to vníma aj samotný Maštalír. Ten však na naše telefonáty nereagoval a nezdvíhal telefón.

VIDEO: Juraj Mokrý si objednáva vraždu Tomáša Maštalíra



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu