Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šimkovičová, Mórová aj Bičan predviedli vášeň: Takto sa bozkávame!

Bozkávajúci sa Skrúcaný, Šimkovičová, Mórová a Bičan. Zobraziť galériu (5)
Bozkávajúci sa Skrúcaný, Šimkovičová, Mórová a Bičan.

BRATISLAVA – Prejavovali city a vášeň na verejnosti! Známe osobnosti nášho šoubiznisu ako napríklad herec Štefan Skrúcaný (49), moderátorka Martina Šimkovičová (38), herečka Diana Mórová (40), či zabávač Andrej Bičan (35) ukázali, ako sa vedia bozkávať.

Na nedávnej párty po odovzdávaní sošiek OTO 2009 sa naše známe tváre poriadne uvoľnili. Pred zrakmi svojich kolegov ukázali nielen to, ako sa vedia na prestížnu akciu vyparádiť, ale aj to, ako sa dokážu zabaviť a uvoľniť.

Topky.sk pristihli niekoľko z nich v momente, keď si svoje city prejavovali priamo pred zrakmi ostatných. Vidieť sme mohli horúce, nežné, letmé, ale aj vášnivé bozky, ktoré celebrity venovali svojim polovičkám. Za svoje prejavy lásky sa nehanbili herec Štefan Skrúcaný so svojou priateľkou Dominikou Lukáčovou, ani moderátorka Martina Šimkovičová s manželom Igorom.

Diana Mórová v ten večer tiež neobišla naprázdno. Pusu jej dal kolega Lukáš Latinák. Ani jeden zo spomínaných "bozkávačov" sa však nechytal na Andreja Bičana, ktorý svoju zákonitú polovičku Editu nielen poriadne vyobjímal, ale aj náruživo "vycmúľal". Citové prejavy našich známych tvárí si môžete pozrieť v GALÉRII.

Aký je najnovší módny hit, ktorému na OTO-vi podľahli aj známe tváre nášho šoubiznisu? Kliknite SEM!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu