Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvodca Maštalír: Vášnivé bozky! Ale nie s Pauhofovou!

Horúci bozk Maštalíra a Krajčiovej Zobraziť galériu (5)
Horúci bozk Maštalíra a Krajčiovej

BRATISLAVA – Pusa ako hrom! Herec Tomáš Maštalír (31) si užíval s kolegyňou Helenou Krajčiovou (34). Prejavmi sympatií a dvorením sa nešetrilo. A to aj napriek tomu, že Tomáš je zadaný!

Intímnosti s inou! Tomáš Maštalír verejne prejavoval nežnosti inej žene, než je jeho oficiálna partnerka Táňa Pauhofová. Našťastie, tá sa nevery obávať nemusí. Aj keď bol herec nedávno upodozrievaný z toho, že stojí za rozchodom Diany Mórovej a Juraja Mokrého, tentokrát išlo len o pracovný flirt pred kamerami.

V jojkárskych Profesionáloch totiž vystupuje ako nápadník seriálovej policajnej hovorkyne Scarlet Balážikovej. Tú stvárňuje Helena Krajčiová. Tomáš sa jej najnovšie nedvorí iba kvetmi či lichôtkami, ale rovno sa na ňu vrhá a bozkáva ju. Tej to očividne nebolo proti srsti, pretože sa podľa našich informácií do lichotníka bezhlavo zamilovala.  

O tom, že si herec užil aj túto komediálnu postavu, niet pochýb. Len prednedávnom nám to v Jojke potvrdili slovami: „Tomáš sa počas nakrúcania výborne zabával." Bohužiaľ, samotný Maštalír sa s nami o svoje pocity z vášnivého bozku odmietol podeliť.

Ak chcete vedieť, ako to s bláznivo zamilovanou "Skajkou" a zvodcom Maštalírom dopadne, nenechajte si ujsť dnešnú časť Profesionálov na Jojke.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu