Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sexi mama Heidi Klum: Po štvrtom pôrode má vnady ako Venuša!

Sexica Heidi Klum hore bez Zobraziť galériu (15)
Sexica Heidi Klum hore bez

NEW YORK – Materstvom rozkvitá do krásy! Hoci nemecká modelka Heidi Klum (36) priviedla na svet už štyri ratolesti, tehotenstvo jej krivkám nijako neublížilo. Práve naopak - s príchodom nedávno narodenej dcérky Lou jej prsia vyzerajú ženskejšie ako kedykoľvek predtým!

Ťahá jej na štyridsiatku, no stále má čo ukázať! To si zrejme uvedomuje aj samotná krásavica s nemeckým pôvodom, ktorá sa tentoraz vyzliekla pre aprílové vydanie magazínu Allure. Pred objektívom sa totiž nahoty rozhodne nezdráhala – prsila sa jedna radosť!

Pózy iba v tangáčoch či v plavkách s výstrihom až po pupok – na to všetko sa už teraz môžu tešiť čitatelia spomínaného časopisu. Ak by im to však nestačilo, Heidi pridala aj záber hodný prirovnania k čerešničke na torte: bujné vnady natreté krémovou šľahačkou. Nad takýmto záberom sa budú zástupy mužov len tak zalizovať!

To, že má Sealova manželka na pikantnej fotografii okrem šľahačkových pŕs aj obrovský klobúk, zrejme nie je nijaká náhoda. Ako sama prezradila v priloženom rozhovore, život v modelingu ju naučil, že opatrnosti pri opaľovaní nikdy nie je dosť: „Počas kariéry som sa naučila nechodiť na slnko priskoro. Opálenie vydrží týždeň alebo dva a potom vybledne. Slnko je pritom také škodlivé – nestojí to za to.“ Ako štvornásobná mamina však nezabudla dodať, že na ochranu pred slnečnými lúčmi dbá najviac u svojich detí: „Opaľovacím krémom natieram svoje decká každé ráno pred odchodom do školy a predtým, ako sa idú hrať von. Túto rutinu už poznajú.“





O tom, že Heidi Klum je nielen úspešná mama a modelka, ale aj módna návrhárka, si môžete prečítať TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu