Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Heidi Klum hore bez: Dve dlane jej na prsia úplne stačili!

Hedi Klum hore bez Zobraziť galériu (14)
Hedi Klum hore bez

BERLÍN – Zábery zo zákulisia sú aj tak najlepšie! Inak to nebude ani v prípade nemeckej modelky Heidi Klum (36), ktorá dávnejšie podstúpila rozsiahle fotenie pre nemeckú verziu magazínu Vogue. Takéto šťavnaté snímky na jeho stranách totiž zaručene nenájdete!

Od pustatiny cez ulice veľkomesta až po podkrovný ateliér – všade tam vniesla štvornásobná mama závan sexepílu a luxusu. Počas realizácie minuloročného projektu Vogue German na sebe vystriedala obrovské množstvo parochní, exkluzívnych outfitov, doplnkov a spotrebu líčidiel spolu s vlasovými prípravkami rátala na kilá. Výsledné fotografie uzreli svetlo sveta v júnovom čísle, no pózy polonahej modelky si v ňom medzi módnymi kreáciami miesto nenašli. Zábery z videa, na ktorých sa do pol pása vyzlečená Heidi bezstarostne uškŕňa, teda nasvedčujú, že tím fotografov urobil aj zopár extra fotiek do úplne inej zbierky. Alebo nemecká kráska len rada pobehuje s rukami na prsiach?

Heidi medzičasom svojmu čokoládovému manželovi Sealovi porodila už štvrtého potomka, dcérku Lou. Do niekdajšej formy sa vrátila priam kozmickou rýchlosťou a už päť týždňov po pôrode zažiarila na móle. Z materstva jej ale zostalo o poznanie väčšie poprsie, takže dnes by svoje vnady do dvoch dlaní zrejme nezmestila. O to krajšie však vyzerá jej dekolt v hlbokom výstrihu!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu