Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Finalisti žijú opäť šesť dní v garáži

Garáž u Mojsejovcov je prechodným domovom pre zvyšných finalistov. Zobraziť galériu (6)
Garáž u Mojsejovcov je prechodným domovom pre zvyšných finalistov.

KOŠICE - A majú po dovolenke! Po tom, ako Nový Čas odhalil pravdu o pobyte finalistov kontroverznej reality show Mojsejovci, TV Markíza urobila rázne opatrenia. Do penziónu Hubert v Dunajskom Klátove, kde bez televíznych kamier relaxovali tri dni v týždni, sa už nevrátia. Súťažiaci opustia mojsejovské hniezdo už iba na jeden deň, keď v stredu pricestujú do Bratislavy na živé vysielanie.

Podľa zistení Nového Času sa počas pobytu finalistov v luxusnom penzióne odohrávali čudné veci. Finalisti si napríklad urobili výlet do Dunajskej Stredy, kde navštívili aj miestne podniky. "Videla som ich raz večer u nás v meste," povedala nám pani Ildikó z Dunajskej Stredy. Podľa našich informácií si finalisti povyrazili a užívali si nočný život.

"Na začiatku, keď si súťažiaci na dom Mojsejovcov zvykali, boli pod veľkým tlakom. Boli na malej vychádzke v Dunajskej Strede a na bowlingu. Dnes sú všetci v pohode, takže nič podobné už nie je potrebné," vysvetlila hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Hoci sa všetko udialo pod dohľadom esbéeskárov, účastníci reality show pravidlá hry vážne porušili. Podľa pôvodných regúl mali všetci finalisti žiť sedem dní v týždni na Pereši. Dokonca bez kontaktu s okolitým svetom, bez mobilov a bez médií. Podľa Semjanovej bol pobyt finalistov v penzióne bez kamier odobrený tímom odborníkov a bol súčasťou psychohygieny.

"Teraz už budú len v dome na Pereši, lebo ich je menej a zvykli si na seba. Samozrejme, okrem stredy, keď sa zúčastňujú priameho prenosu v Bratislave," dodáva. Pripravia tvorcovia tejto reality show divákom Markízy ešte nejaké nečakané prekvapenia?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu