Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Finalisti z Mojsejovcov: 4 dni v garáži, 3 dni v penzióne

Mojsejovci
Mojsejovci

DUNAJSKÝ KLÁTOV - To je podvod!? Televízia Markíza nás ťahala za nosy! Účastníci reality show mali podľa pravidiel súťaže žiť spolu pod jednou strechou a v jedinej miestnosti sedem dní v týždni, no nie je to tak.

V garáži košických boháčov bývajú iba štyri dni, zvyšné si užívajú v luxusnom hotelíku! Nový Čas vypátral, že finalisti relaxujú v penzióne Hubert v Dunajskom Klátove (okr. Dunajská Streda), kde si vychutnávajú pobyt bez prítomnosti televíznych kamier!

Prečo televízia Markíza od začiatku zavádzala svojich divákov a tvrdila, že finalisti budú po celý čas v dome košických boháčov? Nový Čas totiž zistil, že spolužitie finalistov súťaže o dva milióny korún z rodinnej pokladnice Braňa a Nory Mojsejovcov sa neodohráva len na ich pozemku, ale aj v luxusnom penzióne v okrese Dunajská Streda! "Každý pondelok cestujú do dedinky vzdialenej približne 60 kilometrov od Bratislavy. Striktné pravidlo žiadneho kontaktu s vonkajším svetom však zostáva zachované," potvrdila hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Nový Čas sa však do ich blízkosti dostal bez povšimnutia strážnej služby. Finalisti boli práve v reštaurácii spomínaného penziónu. Keď si členovia štábu a ochrankári uvedomili prítomnosť cudzích osôb, stráženie nových markizáckych hviezd nabralo na obrátkach. Esbéeskári sa presunuli k vchodu do budovy, aby sa neželaní hostia nedostali dnu. Sladké chvíle "ničnerobenia" sa práve skončili...

Z akého dôvodu sa Markíza rozhodla upustiť z pravidiel súťaže a umožnila súťažiacim pobyt mimo dosahu kamier? "Medzi skupinou finalistov dochádza k vypätým situáciám vo vile na Pereši, potrebujeme pre nich oddychovú fázu. Navyše každý utorok môžu využiť konzultácie so psychológom," objasnila hovorkyňa. Po odhalení tejto tajnej skrýše zrejme Markíza "svojich ľudí" presunie na iné miesto. Nasvedčuje tomu aj skutočnosť, že čašníci spomínaného zariadenia sa s finalistami lúčili tretinkovými fľaškami vína.

Strážia ich ako oko v hlave

Účastníkov reality show Mojsejovci po neželanej návšteve redaktorov Nového Času strážili ako hviezdy svetového formátu! Pred penziónom, v ktorom sa zdržiavajú každý týždeň od pondelka do stredy, neustále striehli ochrankári. Chránili partiu nových markizáckych celebrít pred zvedavými pohľadmi novinárov, ktorí by "tajomstvo" o ich záhadnom pobyte mimo neútulnej garáže na Pereši vyzradili. Takto to vyzeralo 3. mája 2005 v Dunajskom Klátove v penzióne Hubert:

12.00 - pre účastníkov reality show sú už v reštaurácii penziónu pripravené stoly

12.40 - čašníci ukladajú na stoly taniere

13.10 - ochrankári obedujú pri vyhradenom stole

13.25 - ochranka stráži schodisko vedúce k izbám finalistov

13.30 - esbéeskári vydávajú pokyny čašníkom, ktorí následne zbierajú zo stolov taniere

13.45 - členovia televízneho štábu oznamujú finalistom, že sa v priestoroch reštaurácie zdržiava podozrivá osoba

13.50 - finalisti sa presúvajú do zasadačky, kde im čašníci servírujú obed

14.00 - odchod redaktorov Nového Času z reštaurácie



Ich týždňový program:

PONDELOK
Odchod finalistov z Košíc do Dunajského Klátova.

UTOROK
Oddychový deň, konzultácie so psychológmi.

STREDA
Odchod do Bratislavy, príprava na večerný priamy prenos. O 23.00 hod. odchod autobusom do Košíc.

ŠTVRTOK AŽ NEDEĽA
Pobyt súťažiacich v garáži mojsejovskej vily a na pozemku domu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu