Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tiroláčkin manžel Nemcovi: Daj jej pokoj!

Sympatický Pezinčan drzému Nemcovi odkázal:
Sympatický Pezinčan drzému Nemcovi odkázal: "Daj jej pokoj, ty chrapúň!"

BRATISLAVA - Manžel Ivett Némethyovej (29), zvanej Tiroláčka z reality show Mojsejovci, Juraj Némethy (27) z Pezinka zúri! Ťažké srdce má na kolegu svojej polovičky Albertina A. Stefanelliho (40), prezývaného Nemec. Ten hrubo urazil jeho manželku ponukami na skupinový sex a vulgárnymi nadávkami.

Podľa Juraja Némethyho sa spor medzi Ivett a jej konkurentom z Mojsejovcov začal už počas košického kastingu. ,,Už tam sa k nej správal veľmi drzo a bral ju ako majetok, pritom sa poznali možno päť minút," rozhorčoval sa bývalý profesionálny vojak Juraj, ktorého dorazili najmä Nemcove výroky, že jeho žena je ku..a. "Toho človeka nepoznám, ale jeho správanie mi je veľmi nesympatické. Vystupuje proti ženám a nepovažuje ich za rovnocenných partnerov. Dúfam, že jej konečne dá pokoj, lebo inak..." precedil cez zuby nahnevaný manžel.

Svoju zlosť obrátil aj proti Markíze, pretože odvysielala zábery z kúpeľne, kde bola Ivett len v spodnej bielizni. "Pôvodne nemali byť v kúpeľni a ani na toaletách kamery. Hocikto zo štábu si ju obzerá, a to sa mi nepáči," pokračuje Juraj.

V nedeľu večer si pozrel aj vyvrcholenie sporu medzi jeho manželkou a Nemcom, kde ho znervóznilo najmä to, že sa väčšina finalistov postavila práve na stranu Stefanelliho. "Ona bola v práve. Ako Ivett poznám, už mu odpustila, a tým sa to skončilo aj pre mňa, ak, samozrejme, nezačne znova vyrývať," nádeja sa Némethy. Mladý pár chce na všetko zlé zabudnúť. V blízkej budúcnosti dokonca plánujú prírastok do rodiny. "Keď sa vráti domov, chceme mať dieťatko," zdôraznil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu