Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Finalistka Mutňanská: V SuperStar pohorela, v Miss Universe už má titul!

Miss Media Jana Mutňanská. Zobraziť galériu (17)
Miss Media Jana Mutňanská.

BRATISLAVA - Sen začína byť skutočnosťou! Finalistka súťaže krásy Miss Universe SR - Jana Mutňanská (21), má už prvý titul vo vrecku! A to i napriek tomu, že je samotné finále až v nedeľu.

Brunetka Jana Mutňanská sa pred pár rokmi snažila zviditeľniť speváckou šou SuperStar. V nej však pohorela. Šťastie v televízii teda skúša opäť. Tentokrát bojuje o titul Miss Universe. A zatiaľ celkom úspešne. Spomedzi dvanástich najkrajších dievčat ju totiž dnes novinárska obec zvolila za Miss Media. Rodáčka z Nemšovej je teda o krok bližšie k vytúženému snu - korunke krásy.

Tento klenot, ktorým bude korunovaná najkrajšia Slovenka, je najdrahším v histórii českej aj slovenskej súťaže krásy. Cena korunky je 90 tisíc Eur a je posiata viac ako 268 diamantmi. Do klenotu sú tiež vsadené číre ametysty. Víťazka si ho však domov neodnesie. Dostane totiž vernú kópiu korunky. Tá má hodnotu približne 4 tisíc Eur.

Topky.sk po vyhlásení výsledkov čerstvú Miss Media vyspovedali.  „Vôbec som to nečakala, ale veľmi ma to potešilo. Ďakujem všetkým,“ povedala kráska, ktorá spolu s ďalšími jedenástimi dievčatami bude bojovať o titul Miss Universe SR už túto nedeľu.

Sledujte TOPKY TV: Tlačová konferencia Miss Universe SR a voľba Miss Media.

Sledujte TOPKY TV: Jana Mutňanská o titule Miss Media i o tom, z čoho má strach vo finále.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu