Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lakatošovej misska Ferencová: Klame, aby vyhrala?!

Alžbeta Ferencová Zobraziť galériu (5)
Alžbeta Ferencová

BRATISLAVA – Víťazstvo za každú cenu! Toto si zrejme povedala jedna z finalistiek Miss Universe 2010 - Alžbeta Ferencová (?). Vyzerá to totiž tak, že kvôli účasti v súťaži krásy bola ochotná obísť pravidlá.

V súťaži krásy treba dodržiavať prísne pravidlá a podmienky. Len nedávno práve kvôli nim odstúpila Dominika Dzúriková. Dôvodom bolo to, že nedovŕšila hranicu 18. rokov a v prípade výhry by sa nemohla zúčastniť svetového finále.

Nízky vek však zrejme neprekáža Alžbete Ferencovej, ktorá je ešte stále v hre. Zaujímavé je, že táto kráska ešte donedávna na sociálnej sieti Facebook uvádzala ako dátum narodenia 16. november 1992. Z toho vyplýva, že napríklad dnes by ešte stále mala len 17 rokov.

Krátko na to, ako sme sa o túto vec začali zaujímať u organizátorov súťaže, si rodáčka z Prešova zmenila v profile rok na 1991. Tým pádom už v Miss Universe SR spĺňa prísne kritériá.

S touto témou sme oslovili Pavla Chovanca - spoluorganizátora súťaže a manžela Silvie Lakatošovej. „Možno je to len nejaká chyba,“ povedal. „My sme jej nekontrolovali občiansky preukaz. Vo všetkých možných dotazníkoch uviedla, že má 18 rokov. Nemám dôvod neveriť jej,“ vyjadril sa,  pričom ďalej dodal, že ak by finalistka klamala, niesla by za to následky.  

Chovanec po ukončení telefonátu s nami neotáľal a vzniknutý problém sa rozhodol ihneď riešiť. Po chvíli sa s nami opäť spojil a použil veľmi zaujímavý argument: „Ten profil si dala Alžbeta vytvoriť niekomu inému, preto tá chyba v dátume narodenia.“  

Napriek tomu, že Ferencovej výhovorka sa môže niekomu zdať zvláštna, pravdu vie asi len ona. Nesmie však zabúdať na to, že lož má krátke nohy a skôr či neskôr by sa prevalila. Ak by totiž teoreticky získala titul Miss Universe SR, na svetovej súťaži by sa už nemohlo stať, že by sa v prípade overenia jej veku uspokojili iba s formulárom.

Lakatošovej misska Ferencová: Klame,
Zobraziť galériu (5)

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu