Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Beňo o krvavej dráme v Čechách: Tá dobodaná je moja dcéra! Pichol ju 45-krát!

Robo Beňo Zobraziť galériu (3)
Robo Beňo

PRAHA – Nechutné! Minulý týždeň otriasla Čechami správa, že v Stateniciach pri Prahe dobodal mladú ženu násilník. S najväčšou pravdepodobnosťou jej expriateľ. Pichol ju 45-krát. Ona akoby zázrakom prežila. Topky.sk zistili, že išlo o dcéru bývalého moderátora a politika Róberta Beňa (46) – Luciu (28).

V českých médiách minulý týždeň rezonovala správa o tom, že sa v dome modelky Agáty Hanychovej v stredu odohral nechutný čin. Muž 45-krát bodol mladú ženu. Tá skončila vo vážnom stave v pražskej vojenskej nemocnici.

Topky.sk vypátrali, že obeťou útoku je dcéra politika Roba Beňa, ktorá už 14 rokov žije v Čechách so svojou matkou. „Áno, ide o moju Luciu,“ povedal včera topkám so smútkom v hlase bývalý moderátor. „Išlo o jej expriateľa. Zavolal ju k sebe domov, aby si vybavili nejaké písomnosti. Boli rozídení už zhruba trištvrte roka. Nožom ju napadol v kúpeľni,“ priblížil topkám priebeh udalostí Beňo.

Dievčaťu sa po tomto nechutnom čine podarilo z domu hrôzy utiecť. A to i napriek početným zraneniam. Na ulici ju našla ležať v záveji žena, ktorá privolala záchranku. Sanitka prišla po zhruba pätnástich minútach. Luciu okamžite odviezli do pražskej vojenskej nemocnice. Beňo hovorí o zázraku. „Našťastie neboli zasiahnuté životne dôležité orgány. Je neuveriteľné, akú silu v tých chvíľach nabrala. Pán Boh bol pri nej,“ neveriacky krúti hlavou, keď si uvedomuje, čím si jeho dcéra prešla.

Lucia je v týchto chvíľach už v stabilizovanom stave. „Lekári sú sami prekvapení, ako to zvládla. Odborníci nás upokojili, že po fyzickej stránke to bude v poriadku. Po tej psychickej to už bude ťažšie,“ povzdychol si Beňo, ktorý je rozhodnutý svoju dcéru chrániť.

Luciinho expriateľa ešte v ten deň zadržala polícia. Podľa našich informácií sa momentálne nachádza vo väzbe. O ďalšom priebehu kauzy vás budeme na topkách informovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu