Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Panika v Jojke kvôli Koleníkovi: Vážne zranenie a... koniec v Show Dance!

Ján Koleník počas nácviku choreografie. Do Show Dance sa veľmi tešil. Zobraziť galériu (5)
Ján Koleník počas nácviku choreografie. Do Show Dance sa veľmi tešil.

BRATISLAVA – To je ale nešťastie! Herec Ján Koleník (30), ktorý podľa našich informácií patril k najväčším talentom pripravovanej tanečnej relácie Show Dance, si vážne poranil nohu. S účasťou v jojkárskom ťažiskovom projekte sa preto bude musieť s najväčšou pravdepodobnosťou rozlúčiť.

Ako sme zistili, obľúbený herec si privodil vážne zranenie počas uplynulého víkendu v divadle. „Nešťastne padol a má vážne poranené koleno,“ prezradil v pondelok topkám zdroj z Koleníkovho okolia. Podobná informácia odznela aj vo včerajších jojkárskych Promi Novinách.

Jedna z hviezd seriálu Keby bolo Keby sa tak bude musieť s najväčšou pravdepodobnosťou rozlúčiť s tanečnou šou. Tá totiž štartuje už koncom marca a je iba veľmi málo pravdepodobné, že by sa dal dovtedy Koleník dokopy.

Nešťastné poranenie je o to smutnejšie, že vraj herec patril k najväčším tanečným talentom Show Dance. Zrejme najviac za ním bude smútiť moderátorka relácie Zuzana Fialová, ktorá sa na jeho parketové kreácie veľmi tešila.

„Môžem potvrdiť, že účasť Janka Koleníka v Show Dance nie je po jeho nešťastnom zranení reálna,“ povedal topkám hovorca televízie Joj Jozef Gogola, ktorý nám v otázke hercovo nástupcu nevedel dať jasnú odpoveď. „Situáciu riešime a o ďalšom postupe budeme informovať,“ uzavrel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu